-
מי מחובר 2 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 2 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
786
סך הכל אשכולות5.7k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
6
תיק #950
תן לי להבין. אם אני לא מרוצה מעסקה שביצעתי זה אומר שהמחיר לא היה המחיר הנכון עבורי. אבל מה הקשר בין שביעות הרצון הפרטית שלי לבין ערך הפוקימונים והחפצים במשחק? עסקה חריגה היא חוק שמתייחס לתנועת משאבים כלשהם באופן שחורג משמעותית מהסביר, כדי למנוע בלגן של הלוואות וחובות, ובמקרים גדולים העברות של זהב, כסף ופוקימונים בזמן פרישה, לכפולים, לשותפים וכדומה. אין קשר בין עסקה חריגה לבין עסקה משמעותית כלכלית ששחקן בחר לאשר בידיעה מוחלטת של פרטי העסקה, והתחרט מאוחר יותר. אף אחד לא עשה פה סקאם או העברת זהב וכסף באופן לא חוקי. אני מעריך את הרצון שלך לעזור לשחקן הפגוע, ועדיין לא מסכים עם הדעה שלך. -
14
הצעת ייעול - "pity"
ליתר ביטחון. כדי שאם מישהו בטעות, במקרה, בשגגה, חוסר תשומת לב, כוונה, סטיגמה, נגטיביות קוגניטיבית להצעות בפורום או כל סיבה אחרת לא קלט שכל המספרים ואפילו הקונספט עצמו הם רק דוגמה לצורך הסבר והמחשה בלבד, ובטעות, במקרה, בשגגה ובכל השאר התמקד אולי... טיפ טיפה קצת יותר מדי ב1500 המסכן ההוא ובפרטים מדויקים בכלל... וכמו שHawks אמר, למצוא דברים זה עניין של סיכוי. לא למצוא דברים זה עניין של באסה ויאוש תהומי מחרישה ארוכה וחסרת תכלית. המספר יכול להיות כל כך גבוה, שהסבירות שאשכרה תקבלו משהו היא 0.0000000001, וההצעה צריכה להתקבל כדי לתקן את הסיכוי הפצפון הזה שלנצח לא תמצא שום דבר. זה לא סיכוי ששווה להתאמץ לתקן? מי אני או אתם שנחליט על זה? אני לא רואה סיבה שההצעה הזאת או הצעות בכלל יידחו בגלל שיש אנשים שאוהבים להגיד לא. אני לא רוצה לגרור את זה לוויכוח. שיהיה ברור, אני אהנה מאוד אם יהיה פה דיבייט מטורף שלא מוביל לכלום חוץ מפריקת לחצים. אבל זה לא מקדם. זה לא יעזור. זה אפילו לא הגיוני בכלל בהרבה מקרים. אז תקראו את ההצעות שאתם מגיבים עליהן בעיון, תפרידו בין דברים שוליים לחלקים ששווה להתמקד בהם, ובתקווה הפורום יהיה פורה ומלא ברעיונות טובים. -
14
הצעת ייעול - "pity"
אז אולי אחרי הרבה יותר קרבות מ1500 כי זה באמת כלום יחסית לכמות שאנשים עושים ביום בד"כ -
14
הצעת ייעול - "pity"
היי אני יותר ממסכים אם eri שבמקום שמי שלא מוצא בזמן ארוך יותר זה לא אומר שמגיע לו לקבל אלה שהמערכת עצמה תביא ותאזן את הדברים יותר ואני אומר את זה חד משמעית שאני לא מצאתי ב20000 לפני חודש טבעת לא חפץ נדיר אם הייתי מקבל אז מזה מזל לקבל טבעת לא מלהיב יותר ואני יכול לקבל טבעת גם אם לא מצאתי יותר חוץ מזה לעשות את זה בהגרלה לדעתי יותר רע מישהו לא קיבל 1500 יכול לקבל טבעת לעומת מישהו אחר שמקבל מפתח לא אופר אדיף ששניהם לא יקבלו גם אז אנשים שלא יחרשו ויעשו קרבות יבינו שהרבה יותר קל למצוא טבעת וכולם מוצים וירצו גם הצעה בינונית אבל בכלל לא התפלה אם לא תיכנס למשחק !! 🤔- 1
-
3
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש דברים חשובים באמת זה בסוף בפרטים הקטנים לפעמים לא צריך לדבר גם בשקט מצאנו מילים שרק תחייך כל החיים
שרק תחייך-יובל דיין
קישור לשיר למי שרוצה:
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים