-
מי מחובר 8 כל האנשים כולל: 3 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
913
סך הכל אשכולות7.3k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
-
-
-
1
עליה וקוץ בה - ועוד בדיחות רפואה
אלפה זירו😄 אני אוסיף בדיחה משלי: רופא הלך למטופל, הרופא אמר לו שהוא מצטער ונשאר לו 30 שניות לחיות, אז המטופל אומר שהכל בסדר אבל הוא רוצה לראות אשכול של אלפה לפני המוות. הרופא אומר לו שזה לוקח יותר מ30 שניות, המטופל עונה: מלאך המוות פה בחוץ אני אגיד לו שאני דקה יוצא. -
1
עליה וקוץ בה - ועוד בדיחות רפואה
ברוכים הבאים לאשכול בדיחות רופאים מוזמנים להוסיף כיצד מתארים פרפור עליות? עליה וקוץ בה מכתב אהבה: האם את מיאלין? כי את עולה לי על העצבים למה הרופא נותן לי מחמאות כשאני תורמת כליה אחת אבל מתקשר למשטרה כשאני תורמת 30 כליות? רופא פיזיקאי ומהנדס עירוני יושבים בבר. הרופא אומר "אלוהים חייב להיות רופא אחרת איך תכנן כל איבר בגוף בתבונה ותפקוד מירבי?" הפיזיקאי אומר "אלוהים חייב להיות פיזיקאי אחרת למה כל המנגנונים הכימיים והמכניים כל כך מושלמים?" המהנדס העירוני אומר "אלוהים חייב להיות מהנדס עירוני כי אף אחד אחר לא יבנה פארק שעשועים לילדים דרך אתר פסולת גרעינית" מה ההבדל בין כירורג לקצב? הכירורג יודע לחבר חזרה רופא: סיימנו את הבדיקה קח את הכדורים האלה כל יום לשארית חייך. חולה: יש פה רק שלושה. רופא: בדיוק רופא: יש לי חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות הן שנשאר לך שבוע לחיות. החדשות הרעות הן ששכחתי את התוצאות במגירה חמישה ימים האירוע הכי שמח בבית החולים מתאחש בחדר הלידה. העצוב ביותר מתרחש בחדר האוכל. שני אנשים הולכים ביער. פתאום אחד מהם מאבד הכרה. הוא מתקשר למדא וצועק "הצילו חבר שלי מת" המוקדנית אומרת "קודם צריך לוודא שהוא מת" המוקדנית שומעת קול של יריית אקדח ואז "אוקי עכשיו הוא בטוח מת"- 3
-
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
לפעמים החיים יפגעו בך,עד שלא תרגיש כאב יותר, אבל לפעמים, אתה תרגיש הכי מאושר שהרגשת. בגלל זה אנשים אומרים, הדבר הכי קשה, במה שאתתה ,רוצה .זה להתחיל
-
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים