-
מי מחובר 8 כל האנשים כולל: 1 משתמש , 0 אנונימיים , 7 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
724
סך הכל אשכולות5.3k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
3
-
446
-
446
-
9
מה האנימה האהובה עליכם? אני צריך המלצות לאיזה אנימה להתחיל לראות
איזה רשימה ארוכה וטובה. תודה רבה אחי -
9
מה האנימה האהובה עליכם? אני צריך המלצות לאיזה אנימה להתחיל לראות
אוקייי אז יש הרבה שאני אוהב ואמליץ לך עליהם ויש עוד מלא אבל קודם תראה את אלה נראה לי לפני שאתן לך עוד המלצות זה כבר מלא אנימות XD תהנה :) המשחק של דרווין וואו פשוט וואו ההרפתקן החדש של אוסן, שאומן למוות על ידי הקבוצה החזקה ביותר, והפך לבלתי מנוצח כיתת העילית כאציל שחזר לחיים, אשתמש בכישורי ההערכה שלי כדי לעלות בעולם בליץ !!! מגדל האל רון קאמונוהאשי הבלש המטורף / מסקנות אסורות שנגרי-לה פרונטיר קאיג'ו מס' 8 אני היחיד שעלה רמה / סולו לבלינג!!! האם זה שגוי להתחיל עם בנות בצינוק? בין האהובות ואן פאנץ' מאן/ איש האגרוף הבודד בלו לוק ווינד ברייקר / שובר רוח ג'וג'וטסו קאיזן המקרה בו חזרתי לחיים בתור סליים אקדמיית הגיבורים שלי פייר פורס / כוח האש מאשל החריג בתיכון הקסם מתקפת הטיטאנים נוקמי טוקיו הטפיל אאושי / אאו אשי שמונים ושש / 86 דורורו / Dororo השגתי יכולת אגדית בעולם אחר, והפכתי לבלתי מנוצח גם בעולם האמיתי אוברלורד דיימון סלייר / קוטל השדים איש המסור דר סטון כמובן אושי נו קו העליון שבצללים גולדן קאמוי עלייתו של גיבור המגן צוקימיצ'י פנטזיה לאור ירח השער החדש נקמתו של מאסאמונה קון מלחמתה של ילדה קטנה הסאגה של טניה המרשעת האמאטורה שוקוגקי נו סובה Inuyashiki / אינויאשיקי טוב זהו מספיק יש לי עוד אבל זה לא יגמר עכשיו אלה כמה אנימות סיניות שאני אהבתי והם אחלה דרגון ראג'ה האוואטר של המלך חיי היום יום של המלך האלמותי קוסם במשרה מלאה תחוס עלי אדוני הגדול חזרתו של הגיבור- 1
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים