-
מי מחובר 11 כל האנשים כולל: 3 משתמשים , 0 אנונימיים , 8 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
737
סך הכל אשכולות5.4k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
-
0
תחרות ציור- ארקיין וויב
"Mais ma meilleure ennemie, c'est toi" טוב, אז לפי מה שאפשר לראות בכותרת אני בעצם בחרתי לעשות את הציור לתחרות על הקונספט של ארקיין. לצורך הסבר בדיוק סיימתי לראות את הסדרה בשבת ויצאתי ממנה (כמו בתמונה) לאחר מכן אמרתי שאני חייב לעשות אשכול, אבל לא ממש היה לי רעיון עד שהתחרות הגיעה אז פשוט הקלתי על עצמי טיפה, עכשיו האשכול יכלול כמה שפחות ספויילרים בגלל שלא כל שופטי התחרות ראו ארקיין אבל יהיה ספויילרים אז מזהיר. הסבר קונפסט אז בקונספט עצמו הייתי צריך להיות טיפה יצירתי בגלל שיש לי ליטרלי 4 אותיות לאובייקטים אבל חשבתי לעצמי ישר ג-ג'ינקס, ואז הגיעה גם פ-פאוודר ואיך שהוא חשבתי על ה-הקסטקס ואז זה הכע בי עכשיו כמובן שהייתי חייב לקחת רגע את הרקע ולעשות את כולו בכחול בהשראת השיר paint blue אבל הכל מעורפל כזה בגלל שזה שניסיתי להדגיש את הדמויות יותר (25 נקודות על נוכחות האובייקט סורי) אז לרפרנס אלו האובייקטים שלי פאוודר ג'ינקס הקסטק קור הציור עצמו- תהנו, ובהצלחה לכולם -
7
-
2
סיקור קצר לספר| זהב
נשמע אחלה ספר, אולי אחפש בספרייה מתיישהו. ודרך אגב, את רוב האשכולות שאני פותח בזמן האחרון(כלומר, אתמול), פתחתי מהפאלפון! חוץ מזה, כמי שארי אמר זה לא מספיק מפורט... -
11
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים