-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
6
פתיחת שרת חדש
לא אמרתי דבר על הורדת תחרות. למעשה ניתן לטעון שהתחרות רק עלתה שהרי היה את כל הזמן הזה לדאוג שרוב המשחק כבר גמור הוא רק מחולק אצל הרבה שחקנים. רוב האגדיים ששווים משהו קיימים אצל מישהו בצורתם האופטימלית וזה הישג נדיר. אתה תמיד יכול לצבור כסף כדי לקנות אותם ובגלל שהמשחק כל כך מבוסס ועשיר זה אופציונלי. בשרת חדש אף אחד לא ירדוף אחרי דברים רק לשם השגתם. אנשים יעשו מינמאקס וכל דבר שפחות ממושלם יזרק מהר מאד. נוספו 3 דורות והוסיפו והורידו הרבה תוכן שהשפיע על איך אנשים מתנהלים. לא תוכל לשחזר את אפקט נכחדי האנון בלי להחזיר את אבני הרבייה הישנות. וזה דוגמא אחת. שלא תבין לא נכון אני לא נגד אבל מה שאני מצפה שיקרה הוא ממש לא קרוב למה שתיארת -
6
פתיחת שרת חדש
הרעיון שהבאתי הוא ניסיון לפיתרון לבעיה שאנשים לא ירצו לאפס את המשחק אבל כמו שאמרנו מתחתיי 12 שנה למשחק אחד יותר מידי ופותח פער רציני ומוריד עניין ותחרות. השרת השני לא יצטרך חוקים חדשים או שינויים חדשים. אותו דבר בדיוק רק להתחיל מאפס.אז עד שאין איוונט אין נכחדים. וכשיש לא לשים את המוגזים כמו טיטאנים וכאלה עם סטטים המוגזמים. כמו שבהתחלה נכחד היה חזק אבל לא בצורה מוגזמת. ורק בהתחלה להוציא משמה כמה דברים. כמו תיבות זהב ופלטינום שיהיה קצת יותר קשה להשיג דברים. אבל זה יחזור בשלב טיפה יותר מתקדם.פשוט לשים אותם כמו תיבת טיטניום. שאי אפשר למצוא בטבע אבל זה קיים במשחק הסעיף השלישי אין לי פיתרון אליו. אני חד משמעית מסכים איתך. הבאתי את ההצעה לצערי לא לכל בעיה תיהיה לי פיתרון. -
6
פתיחת שרת חדש
משחקים על אותה מכניקה שמאפסים\עושים שרת חדש עושים זאת בתכנון מראש ובתדירות גבוהה. 12 שנה זה הרבה מעבר למאוחר מדי לזה. עם כמה שהרעיון של שרתים מרובים (וניתן לעשות את זה ממש טוב עם מסובבים את גלגלי האחוזים והמספרים) נחמד וגם עובד במבחן התוצאה הוא קשה ליישום (אבל לא בלתי אפשרי וחסר תקדים) הייתי מציעה כפתרון אד הוק להצעתך שיהיה שרת "מהיר" מוגבל בזמן עם תחרות גדולה בסופו השאלה אם זה משהו שאנשים יתחברו אליו.- 1
-
6
פתיחת שרת חדש
הרעיון שלך התחיל בלאפס את הליגה והוא גם נגמר בלאפס את הליגה. אולי תצליח להביא עוד שחקנים, הם לא יהיו בשני השרתים אלא רק באחד, מה עשינו בזה? אתה בעצם מחלק את השחקנים הקיימים ל2 שרתים וסומך על זה שתצליח להביא כמות שחקנים שתחפה על הנזק. ציינת בעצמך שבשרת השני יצטרכו להיות הרבה שינויים מהשרת הקיים, זה גם כלול בחלק של צורך בלהכניס הצעות גם לשרת החדש. לגבי הסעיף השלישי, ממה שענית עולה שאתה מסכים איתי שקיימת בעיה ולא הצעת לה פתרון. צריך לזכור שדברים כאלה לא קורים בלחיצת כפתור. הניהול השוטף של הליגה דורש הרבה זמן ומאמץ, בין היתר הכנסת הצעות ותיקון באגים- המצב שאתה מתאר צפוי להכפיל את המאמץ הנדרש, והדבר יבוא על חשבון דברים אחרים. האפשרות היחידה שתאפשר את המצב שתיארת מבלי"תופעות הלוואי" היא כנראה איפוס, וזאת כבר הצעה אחרת שכפי שראית גם רבים מהשחקנים לא חפצים בה. -
6
פתיחת שרת חדש
לגבי 1. נכון השחקנים יתחלקו ב2. אבל אני חושב שהמהלך הזה יחזיר ויביא עוד שחקנים והליגה תיהיה עם יותר אנשים 1.5 בהתחלה הרעיון היה לאפס את הליגה (לתת פרסים תארים ועוד דברים לשחקנים מובילים) ולהתחיל הכול מהתחלה.אבל כשהרעיון הוצא עוד אז מלא אמרו שהם לא רוצים ( המובילים בליגה) 2. אני חושב שהתשובה של 1. מתאימה גם לפה ואין צורך להצעות חדשות. הליגה אותו ליגה קופי פייס לשרת השני.כשיש איוונט שמה יש איוונט פה כשיש הצעה חדשה והיא מתקבלת היא נכנסת ל2 המקומות. לגבי תיקון באגים אתה צודק 3.הצוות באמת יצטרך להתחלק ל2. בעבר כשהיו מלא אנשים ובהתאם מלא אנשי תמיכה אז ההצעה הייתה יותר עובדת.אבל בסופו של דבר המטרה היא להחזיר את הליגה לתחרותית,בעלת עניין ורצון להביא ולהחזיר שחקנים
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים