-
מי מחובר 7 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 7 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
696
סך הכל אשכולות5.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
דיון| סיפור רקע
מממ, בוא נתחיל עם העובדה שסביר להניח שאם אין סיפור רקע טוב, יהיה יותר קשה להזדהות עם הדמות, וככה יהיה יותר קשה לאהוב אותה. לצורך הדוגמא אני אביא את לונה מהארי פוטר, אני ממש אוהב אותה, אבל אין לה הרבה רקע, ולכן יותר קשה להתחבר אליה. ומנגד, ניקח את סנייפ, שלמרות שהוא ספק גיבור ספק איש רע, יש לו סיפור רקע שממש קל להזדהות איתו, ולכן הוא אחת הדמויות האהובות בהארי פוטר. אז באופן כללי, ככל שהעבר של הדמות יותר טראגי, או מלא במכשולים, הדמות תהיה מעניינת יותר. -
343
-
1
-
1
זוכי תחרות אשכולות כללית| חגי תשרי
חגי תשרי כבר עברו, והנה גם התחרות הסתיימה... אבל לא לפני שאנחנו מכריזים על הזוכים!!! מקום ראשון עם 90 נקודות... @Senku הוא זוכה ב... טבעת אבן אודם/ספיר (לבחירה)+טבעת יהלום+ 100 זהב קישור לאשכול הזוכה: מקום שני עם 79.5 נקודות... @Eytan הוא זוכה ב... טבעת יהלום +טבעת מהירות+ 70 זהב קישור לאשכול הזוכה: מקום שלישי עם 73.5 נקודות.. @darkangal הוא זוכה ב... טבעת מהירות+ טבעת רנדומלית (לא כולל אודם, ספיר, יהלום, ומהירות) +40 זהב קישור לאשכול הזוכה: בנוסף, הוחלט להוסיף מקום רביעי על אשכול נוסף בתחרות של @המלך עקיבא שקיבל 68.5 נקודות. הוא זוכה ב... טבעת רנדומלית (לא כולל אודם, יהלום, ספיר, ומהירות) קישור לאשכול: *במידה והפרס בו זכיתם כולל בחירה יש לשלוח הודעה פרטית עם בחירתכם ל @גילעד על מנת לקבל את הפרס. ברכות לזוכים ובהצלחה בתחרות הבאה! -
1
דיון| סיפור רקע
אקדים ואומר דבר חשוב ח'ברה! לא כל גיבור חייב סיפור רקע שונה, גם ילד פשוט שהופך לגיבור בהמשך לפעמים מקבל קרדיט. אבל עכשיו כשניקינו את זה- אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה אתם אוהבים בעבר של הגיבורים שלכם, טראגי? קשה? מצחיק? מסתורי? מטומטם להחריד?. העבר של הגיבור מעצב את הדמות שלו, והרבה מהאווירה שאנחנו מקבלים ממנו תלויה באיזושהי חוויה שעברה עליו. לכן חשוב להתאים את העבר לקורא, בתור ילד אני אגיד לכם שהכעיס אותי לקרוא על סיפורי רקע של 'גאולה' שלפני הסיפור הדמות הייתה נבל, ותוך כדי הספר היא משתפרת- אבל כיום אני ממש נהנה מהקונספט. והנה עוד נקודה למחשבה- מי הדמות (ומאיפה היא באה) שאתם הכי אוהבים את הסיפור רקע שלה- ולמה. אני מאוד אוהב את הסיפור רקע של קלן לבית קה (קלע הכשף)- חיים קשים של תלמיד לא יוצלח בכשפים, אבל סה"כ רגילים. למה אני אוהב את הסיפור הזה? כי אין הרבה מידע מוקדם על הדמות, לכן כשאני מתחיל לקרוא את הספר, אני לא מרגיש כאילו איבדתי שום דבר בדרך, ואני ממש חי עם קלן את הסיפורים- שבעולם מקביל היו יכולים לקרות לי. אז הנה- אשמח לשמוע את חוות דעתכם!
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים