-
מי מחובר 4 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 4 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
697
סך הכל אשכולות5.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
345
-
2
-
345
-
2
דיון| סיפור רקע
תמיד אפשר לכוון את זה ל11 ולעשות סיפור רקע כמו של ארן ייגאר... סיפור רקע חמוד חביב עליי הוא של טניה פון דגורכאפף שכולל בתוכו טמטום של בחור בן 30 שמספיק פסיכי כדי לטעון שאלוהים לא קיים. כשהוא בבית דין של מעלה מול אלוהים. וגם גלגול מחדש בתור ילדה בעולם שבו תפילות באמת עובדות ההתעקשות על חוסר אמונה נשארת איתנה -
0
כשאלפה פגשה בפרי אהבתם של העכברה והפיל
בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר אבל מה לגבי עכבר קטן וחמוד עם ראש של פיל חדק והכל? זה היה עוד לילה שמשי השמיים הסגולים והערפל הפרוותי כיסו את העיר הדוב מדוכן ההמבורגרים חייך ושתק כששאלו אותו ממה הוא מכין אותם וכך הלכתי לי לדוכן שייקים ולהיפטר מרוחות רפאים עצבניות ושם פגשתי את בילי בוב החצי עכבר חצי פיל והוא היה מאד חכם אבל הוא התחיל קצת גס רוח... הוא אמר לי שחוש האופנה שלי מזעזע( מסתבר שבגלגול הקודם הוא היה מעצב שמלות צרפתי) אבל הוא ידע לאיזה חנות אני צריכה ללכת בשביל למצוא את החולצה המושלמת עם חולצה חדשה בילי בוב נתן לי משימה חשובה לאסוף את האוצר בארמון המלכה אבל בשביל הייתי צריכה את עזרת האביר הנבחר פגשתי בכל אביר בעיר עד שהגיע האביר שבילי בוב מאשר. העכבר נזכר שאי אפשר לצאת למסע הרפתקה בבגדים אופנתיים חדשים מהחנות ודאג למשהו יותר מותאם אם כי לא שגרתי אם היינו בסיפור אגדה עתיק היינו רוכבים על סוס לארמון אבל אנחנו בעולם המודרני ופשוט חיכינו בתחנת האוטובוס כמו אנשים מתורבתים בילי בוב התחיל לפחד, הוא שם לב למכשפה שמנסה להפיח חיים בתחנת האוטובוס רק כדי להרוג אותה אחר כך ואנחנו לא יכולים שתהיה תחנת אוטובוס מתה ברחוב במזל הגיע למקום אמבולנס ולקח אותה לבית חולים. הפרמדיק שם לב אליי לאביר ולעכבר ואז אמר "לא משלמים לי מספיק בשביל זה" ו האמבולנס נסע משם באוטובוס לארמון היו פיות רבות שהסיחו את דעתנו ואז הכריזה קראה "ארמון המלכה תלנה אחרונה אנא ודאו שלא שכחתם את שפיותכם באוטובוס או בתאי המטען" אני והאביר התכוננו לקרב או למשא ומתן אבל במקום זאת המלכה וארבעת הנסיכות פשוט נתנו לנו חיבוקים שאלתי אם יש מלך והמלכה אמרה שלא צריך מלך בימינו הבוקר עלה הערפל נעלם והשמיים חזרו לצבעם הטבעי אלפה חיפשה את בילי בוב העכבר אך משימתו הושלמה ואלפה למדה שהאוצר האמיתי הוא החברים שפגשנו בדרך- 1
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים