-
מי מחובר 7 כל האנשים כולל: 2 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
762
סך הכל אשכולות5.5k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
-
12
-
12
אשכול ציון לשבח
כינוי במשחק:מאזליסט21 השחקן והחבר צוות שאני רוצה לשבח את שמם: @RamYo, @גילעד @Senku @shukush202 @yuuki @Doom man @Nino @arielC @sigmaman58 @The king of demons @FireTitan מצטער שהיה הרבה יש המון שעזרו לי וסליחה את מי ששכחתי. הסיטואציה שלאורה אני מציין אותם לשבח:הם עזרו לי מתחילת המשחק בכל שאלה או חפירה שלי ואפילו שהצקתי כיבדו ועזרו לי ממש תודה. הם משמעותיים עבורי משום ש:הם היו לצידי מאז ההתחלה גם שבאתי ממקום אחר לגמרי הם קיבלו אותי יפה ועזרו לי בכל שאלה ובכל עזרה אפילו בפורום שיש חלק שלא קשורים לשם. האם הם ביקשו ממני לציין אותם לשבח או שזה היה מיוזמתי?:איזו שאלה זאת, כמובן שמיוזמתי הם עזרו לי מאוד ולא צריך כלום בשביל להודות להם. תודה רבה🔥- 4
-
12
-
0
אמת או שקר
אמת או שקר-גרסת שחקנים מליגת הפוקימונים חוקים: 1.אין לכתוב ירידות בוטות או סוטות. 2.כל האשכול במטרה של צחוק, מי שנעלב מיזה אז עדיף לא להכנס. 3.אשמח אם תשתתפו כי זה יכול להיות מאוד מצחיק, זה לא חוק אבל לא היה לי מה לרשום אז כן 4.אמת או שקר הכוונה אותו שחקן שממציע את מה שאותו שחקן עשה צריך להגיד אם זה אמת או שקר וככה ממשיכים🙂 הסבר קצר:אתה לוקח סיפור מצחיק ששחקן בליגה עשה או שאתה ממציא, השחקנים צריכים לנחש אם זה אמת או שקר לכל אחד מהסיפורים. אפשר להשתמש בשלי כדוגמא אני אתחיל: RamYo:איזה ילד מציק תן קצת שקט מאוד מקווה שתהנו ותקחו הכל בצחוק, בהצלחה!🔥- 1
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵💫
-
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים