-
מי מחובר 7 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 7 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
796
סך הכל אשכולות5.8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
0
השתמשות לא חוקית
היי כולם, אני רוצה להתנצל על זה שהשתמשתי בבוט באתר, אני מבין שזה לא היה הדבר הנכון לעשות, ואני מצטער אם זה פגע או יצר חוסר הוגנות. לא הייתה לי כוונה רעה, אבל זה עדיין לא בסדר, ואני לוקח על זה אחריות. מקווה שתוכלו לסלוח לי, ואני אעשה כמיטב יכולתי להיות הוגן יותר בעתיד. מקווה שתוכלו לסלוח לי- 1
-
1
דרקונים לא קיימים, אך אם הם כן היו אילו היו קיימים?
אשכול מצוין, כל הכבוד. אשמח בהחלט לאשכול הבא🙏 המשך כך -
-
1
דרקונים לא קיימים, אך אם הם כן היו אילו היו קיימים?
כולנו ראינו סרט/סדרה שבה יש לפחות דרקון אחד יש הרבה מאוד סרטים שכוללים בהם דרקונים שעפים ויורקים אש ועושים מלא דברים מיוחדים ושונים שמעולם לא ראינו היום אני יעבור על חוקי הטבע שדרקונים חייבים לעבור עליהם כדי להיות קיימים. כשחושבים על דרקון חושבים ישירות על אחד שיורק אש, הדבר הקרוב ביותר לזה בטבע הוא ה"חיפושית מפציצה", שיורקת נוזל מימי חם מגופה. לא בדיוק יריקת אש😓😓😓. רוב התמונות המערביות של דרקונים כוללות בהן 4 רגליים ו-2 כנפיים שש איברים בסה"כ כמו בדגל הוולשי: אך לכול יצור בעל עצמות באדמה או באוויר יש רק 4 איברים, חיות אלו התפתחו מדג בעל ארבע איברים שעל פי גופו שאר החיות התפתחו כולל דרקון לא מציאותי, שהוא לגמרי בעל עצמות, זה יגרום לדרקון בעל 6 איברים לא להיות קיים. זאת אחת הסיבות שיוצרי משחקים או סדרות לוקחים השראה מעטלפים ליצירת הדרקונים במשחקים שלהם. דרקון עם ארבע רגליים ללא כנפיים גם יחשב אך ללא דרך מיוחדת לתעופה זאת סתם לטאה😥 בוא נדבר על כנפיים, חיות צריכות אותן כדי לעוף, אך בנוסף הן צריכות שרירי חזה גדולים וחזקים, בשביל זה הן צריכות סוג של עצם מיוחדת שנקראת שידרית בשביל שלשרירים יהיה מקום להיתפס. דרקון ללא שידרית לא יוכל לעוף. אך שידרית לבדה היא לא מספיקה לעוף, בשביל שחייה תרצה לעוף היא תצטרך את השילוב בין משקל, גדול הכנפיים, ומהירות תעופה. ככל שמשקל גדול יותר ככה הכנפיים או המהירות צריכים להיות גדולים יותר. לדוגמה פינגווינים שיש להם שידרית יש כנפיים קטנות יצטרכו לעוף במהירות של כמעט מטוס! לדוגמה הקוואצלקואטלוס שנחשב לדרקון הגדול ביותר שיכל לעוף היה בעל 12 מטר של כנפיים, מה שהחזיק את גופו ששוקל 250 קילו במהירות סבירה של 80 קמ"ש. הדרקון הכי מציאותי שיהיה קיים מסדרות/סרטים/משחקי מחשב הוא: "the hungarian horntail" מהארי פוטר. יש לו 4 איברים, שידרית, והכנפיים הגדולות ביותר ביחס למשקלו. לא בטוח שתוכלו לרכב עליו אבל זה כבר משהו אחר. אני הייתי אני, אתם הייתם אתם. תודה לכל מי שקרא. נתראה באשכול הבאה.- 1
-
1
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש דברים חשובים באמת זה בסוף בפרטים הקטנים לפעמים לא צריך לדבר גם בשקט מצאנו מילים שרק תחייך כל החיים
שרק תחייך-יובל דיין
קישור לשיר למי שרוצה:
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים