-
מי מחובר 4 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 4 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
769
סך הכל אשכולות5.6k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
0
מה עושים במצב של משפחה?
מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי אז לפני שבועיים בערך, התחלתי לשמור שבת ואהבתי. אני אמשיך לשמור, הבעיה היא שהמשפחה שלי נוסעת, לדוגמה, לדודים וכאלה, ותוך כדי שמים שירים וכולם עם חשמל וכאלה. אני לא יכול לשמור ככה, אז כבר לא שמרתי. אני יכול לשמור כל שבועיים, למשל. השאלה היא אם להחליט שאני שומר פעם בשבועיים, או כל שבוע אבל לא 100%. אני מאוד ממליץ, אגב, לשמור. לי לפחות זה עשה שקט נפשי, וזה משחרר כזה. אז מה אתם הייתם עושים במצב שלי? אני צריך עזרה, כי באמת אין לי מושג מה לעשות. אני לא יודע אם זה עכשיו אומר שאסור לי לשמור, או שזה לא נחשב ממש. אני לא יודע פשוט, ואשמח שתענו לי ותעזרו לי, כי זה ממש מעניין אותי לשמור. הבעיה היא שאני לא יכול במצב כזה. אם יש לכם הצעות או כאלה, אשמח! אז זהו להיום. תודה רבה למי שיעזור -
15
-
15
-
5
ברנדון סנדרסון דפק לי סקאם
שיש, ריסתרק, נכנעתי באמצע. בלי קשר תתחדשי על התמונה החדשה. ועכשיו לאיתן, אשכול ממש מוצלח, מעולם לא שמעתי על סדרות הספרים האלו, אבל אם גילעד ואיתן ממליצים, מי אני שאתנגד? -
5
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵💫
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים