-
מי מחובר 10 כל האנשים כולל: 1 משתמש , 0 אנונימיים , 9 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
779
סך הכל אשכולות5.7k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
750
נו"ד - "מהר, היא נטענת! אגרוף!"
לא הבנתי אם זה משחק אסיצואציות או סתם מילים -
0
הצעת ייעול - המסע הקטן
שם במשחק: Nino קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Nino פרטי ההצעה: כיום יש לנו את "המסע הגדול" פורמט מגניב שמוסיף למשחק, לאור הצלחתו חשבתי להציע את "המסע הקטן" - יעבוד על אותו פורמט אך בכל עונה (יחד עם הליג פאס) המסע יתאפס ויחודש. יהיו למסע הקטן מספר שלבים קטן יותר 10-20 לדוגמה. ההצעה תשפר את חווית המשחק כיוון שזה יוסיף את אלמנט הזמן הקצוב למסע ויותר תחרותיות בו. זה עוד פורמט ששחקנים ינסו להתקדם בו ולהרוויח פרסים.- 1
-
8
שיעור חשבון (ערך טבעות)
ראשית כל אני מסכים איתך על הרוב המוחלט של הדברים שאמרת, בהתחלה לא הבנתי איך יצא לך 135 זהב ל3 התקפה אבל אז הבנתי את הטעות, תודה רבה לך על התיקון. עם זאת אני רוצה לציין שגם אם דבקים בערך המינימלי אני לא חושב שיש מקום לשיקול לשים טבעת על נדירות של פחות מנכחד - בסופו של דבר לא באתי לכתוב מדריך מפורט אבל עדיין הוא פונה לקהל השחקנים החדשים, כך שהם לא יתחילו בלהשקיע באגדי/מגה, לכן זה אמור להעלות את ערך הטבעת בחישוב. (רואה שגם ציינת את זה) המסקנה שלך טובה יותר משלי וגם תומכת בתשובה לשאלת ה"תרגול". --------- בנוגע לשיקולים שהעלת אני לא רציתי לרדת לפרטים האלו, אני רציתי להציג באופן מאוד אובייקטיבי את ערך הטבעות אשר מסתמך על ערך הטבעות הרגילות. כמובן גם שהמחירים מאוד משתנים אבל בסופו של דבר כאשר מחשבים את ערך הטבעות המיוחדות בהשוואה לערך הטבעות הרגילות ולוקחים בחשבון את עמלת ההשקעה זה אמור להיות אותו היחס. 1. כפי שציינתי בסופו של דבר צריך לחשב את ערך הרגילות + ערך העמלה/שימוש על מנת להסיק את מחיר הטבעת המיוחדת (יש מצב שלא הבנתי את הנקודה) 2. יכול להיות מאוד, אך היחס אמור להיות זהה. (כפי שאמרתי בכוכבית - * חשוב לציין שהמחירים עלו דראסטית לאחרונה וכנראה שישובו למחירם הרגיל בקרוב.) 3. גם זה נוגע באופן האובייקטיבי - כמה הטבעת שווה בהסתמך על שווי מהירות ושווי התקפה. עם זאת - זו מיוחדות הטבעת... 4. דווקא על הטיעון הזה אני לא מסכים, כיוון שזו השקעה חד פעמית ונדיר שבכלל מאמנים מגיעים למעמד הזה - לכן זה מקרה מיוחד שלא חושב שיש לו מקום להשפיע. (דעה אישית) לסיכום אני מאוד מעריך את התגובה שלך, היא עניינית מאוד והביאה לתיקון חשוב. מודה לך על הזמן שהשקעת. -
-
8
שיעור חשבון (ערך טבעות)
היו בעיות בחישוב, תקן אותי אם אני טועה. 90 לטבעת התקפה, 3 התקפה = 135 זהב 125 לטבעת מהירות. 125+135=260 בנוסף, לשים טבעת עולה 10 או 25. [10 (מהירות) + 15 (התקפה וחצי) פחות 10 (טבעת אודם) = 15 רווח בזהב.] 260+15=275, זה המחיר המינימלי. [25 (מהירות) + 37.5 (התקפה וחצי) פחות 25 (טבעת אודם) = 37.5 רווח בזהב.] 260+37.5=297.5, זה המחיר המינימלי כשלשים טבעת עולה 25. אם רצית לדבוק בערך מינימלי אז 1 התקפה שווה 45, והמחיר לשימוש בטבעת הוא 10. אתה צריך להחליט לפי אילו ערכים אתה עובד. את הערך היוצא ממחיר זול יותר לשימוש צריך לחשב לפי ההפרש בין המחיר שאתה משלם על שימוש בטבעת אודם למחיר של שימוש בטבעות רגילות כדי להשיג את אותו האפקט. ——————— הערכים ששנינו חישבנו הם הערך של טבעת עבור מישהו שרוצה להשתמש בה, ולכן נכון שהוא ירצה להוריד את המחירים. אבל מה לגבי המוכרים? המחירים מושפעים מאינטרסים של המוכר והקונה. מוגזם לצפות שנחשב את זה, אבל בכל זאת כדאי להזכיר ש... 1. יכול להיות שהמחירים שהבאת, המחירים הבסיסיים שעבדנו איתם, הם תוצאה של ערך הטבעת לאחר שהופחת בגלל מחיר השימוש? 2. יכול להיות שהמחירים עולים בגלל שההיצע של טבעות קטן מהביקוש? 3. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להוריד כי היא מוסיפה שני סטאטים שונים, כשלא תמיד רוצים את שניהם? 4. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להעלות, כי בלעדיה אי אפשר להגיע ל5004? קל להגיד שצריך להגיע לפשרה ולעשות חישובים ארוכים, אבל בסופו של דבר יש פה 2 אנשים, ולא רק אדם מול מחשב. יש הרבה דברים שמשפיעים על המחירים, בין אם מדויקים ומחושבים או כאלו שתלויים ברווח אישי וחמדנות. כך שהמחירים תמיד יהיו מעט גמישים, למרות הכל.- 2
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים