-
מי מחובר 3 כל האנשים כולל: 1 משתמש , 0 אנונימיים , 2 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
787
סך הכל אשכולות5.8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
2
-
-
11
תיק #950
האמת שהתעייפתי מהנושא, בשורה התחתונה לפי מה שבדקתי עם הקונה הוא במשחק בערך שנה אבל עם המון הפסקות כך שכנראה הוא לא מבין ולכן נחשב חדש. לפי מה שהבנתי המוכר טען כי הציעו לו בעבר על הפוקימון 1200 זהב ולכן הוא לא רואה בעייתיות בזה. בנוסף, היו כל מיני אי דיוקים בפרטים שהמוכר טען - תחילה אמר שהקונה פרייאר, לאחר מכן שהפוקימון ממש שווה כי הוא העלה קודם מהירות ולאחר בדיקה הסתבר שאינו העלה מהירות. אכן התיאור שפו נתן יותר מבוסס על מה שקרה. חשוב לציין שאם תסתכל על מחירי השוק כרגע מחירי אגדיים לא מושקעים נמכרים במחירי בדיחה של 25-100. לפני כן נמכרו ב150-450. זה סותר לגמרי את הטיעון ש"אגדיים כיום שווים יותר" - באופן כללי הטיעון הזה הוא חסר כל עניין... למה שאגדיים היום יהיו שווים יותר? מה השתנה? (ההגיון אומר שעם הזמן נתפסים יותר אגדיים משמע יותר היצע פחות ביקוש = הוזלת המחיר) בנוסף, לא סתם הדגשתי בהתחלה את עניין עסקה חריגה, אם תסתכל בחוקי המשחק רשום "אין להביא פוקימונים במתנה ויש למכרם במחיר סביר והגיוני לנדירותם, חוזקם וטווח מחירם העכשווי." טווח המחירים כיום נמוך מאוד כפי שציינתי. -
11
תיק #950
@פו הgoatזה או אני או אתה שלא מבינים את הסיטואציה. ממה שהבנתי, השאדו זראורה פשוט עמד שם למכירה, ובטענה של "עסקה חריגה" יש פה ניסיון לבטל את העסקה. תדמיין שמישהו מתקשר לחנות ואומר שהוא לא מרוצה מהמחיר שבו הוא קנה מחשב לפני כמה חודשים, ושהוא יתבע אותם אם הכסף לא יוחזר. זאת הסיטואציה כמו שאני הבנתי אותה. מה שפו אמר נשמע כמו סיטואציה שונה. שחקן מנוסה פנה אל שחקן מתחיל (שחקן מתחיל עם יותר מ900 זהב?) והציע לו לקנות את השאדו זראורה במחיר כל כך גבוה ביחס לפוקימונים אחרים בשוק שאם הוא קונה הוא יוצא ממש ממש אידיוט, והוא קנה. הוא פשוט קיבל את זה, לבזבז את כל הזהב שלו על הרכישה המשמעותית הראשונה שלו בלי לבדוק שום דבר קודם? ואז, באופן מוצדק לחלוטין גם אם באשמתו עדיין, הוא רוצה את הזהב חזרה. אם משהו לא היה מדויק בדרך בה הצגתי את הדברים... לכו על זה, תכתבו לי תגובה מושקעת כמו שאני כותב. אני אקרא, ברצינות. -
11
תיק #950
אני מסכים טיטאן כתב שהפוקימונים שווים היום יותר מבעבר נכון ? אז איך זה שיש לי מיליון פוקימונים חזקים יותר מהשאדו הזה ואף 1 לא מציע אפילו לא 500 מדובר בשחקן חדש שנכנס למשחק לא מיזמן לפני העסקה אין זה שמוכרים לו משהו ולא באמת מבין את הערך של זהב גם אני נעקצתי בעבר מאנשים שאמרו לי שטבעת שווה 60 ומכרתי להם אבל זה פשוט ממש לא הגיוני לדעתי למכור למתחיל ב950 ועוד סילבר על סך הכול שאדו בינוני ביותר לא משהו מיוחד לדעתי במחיר מופקע ולא שווה בכלל ולנצל את זה שהמתחיל לא מבין ערך של זהב ולמכור לו במחיר מופקע אולי 700 אז 950 לשאדו לא מקום ראשון לא שני לא שלישי ולא קרוב אפילו ועוד, הוא ביקש החזר !! ולא נתנו לא זה נחשב בעניי שזה ניצול של שחקן מתחיל. אגדי כמו השאדו כיום לא שווה 950 ואפילו לא 700 אז זה ממש ניצול של שחקן מתחיל!!!!!!!!!
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש דברים חשובים באמת זה בסוף בפרטים הקטנים לפעמים לא צריך לדבר גם בשקט מצאנו מילים שרק תחייך כל החיים
שרק תחייך-יובל דיין
קישור לשיר למי שרוצה:
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים