-
מי מחובר 14 כל האנשים כולל: 5 משתמשים , 0 אנונימיים , 9 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
824
סך הכל אשכולות6k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
5
באג בבחירת מתקפה חדשה
תודה על המידע, בדקתי ולא מצאתי תקלה מסויימת במערכת - אם קורה אי פעם שוב, אשמח אם תכתוב כאן שוב. -
5
באג בבחירת מתקפה חדשה
לחצתי למד כן, ואז אני די בטוח שהיה רשום משהו כמו נלמד בהצלחה או משהו בסגנון -
5
-
5
באג בבחירת מתקפה חדשה
כן נמחק כי שלחתי קישור תמונה של הדיסקורד, טעות שלי מצרף את התמונה הראשונה הפוקימון הוא יבליטל, כשעלה לרמה 80 רציתי ללמד sucker punch במקום Psychic לאחר שבחרתי את זה זה רשם שנלמד בהצלחה אבל לא השתנה.. לא רלוונטי לי אישית כבר המתקפות, אבל מדווח כי אולי שווה בדיקה למה זה קורה -
1
באן ללא סיבה
שלום, צוות המשחק עושה רבות על מנת לשמור על פרטיותיו של כל שחקן אשר משחק במשחק. אומנם, אנחנו לא שולטים בכל פרט ופרט בין שחקנים, אך כשזה מגיע אלינו ופרטיות של שחקן נפגעת, אנחנו צריכים לנקוט ביד קשה מול כל גורם מפגע. ובגלל סיבות אלו - הבאן שלך לא ישתחרר. לשאר האנשים אשר קוראים את האשכול הזה: אומנם צוות המשחק עושה רבות כדי לשמור על פרטיות כל שחקן, אך גם לכם יש חלק בנעשה: 1. אל תפרסמו מספרי טלפון. 2. אל תפרסמו פרטים אישיים עליכם. 3. שמרו על אנונימיות. זכרו - אינכם מכירים את מי שעומד מאחורי המסך. ננעל.
-
-
סטטוסים אחרונים
-
רק מעדכן בשבת שהרוב שומרים היה סיכוי נראלי 1000% לעוגן כי ליטרלי 4 מצאו הצילו באלי גם תשגרו לי
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים