-
מי מחובר 7 כל האנשים כולל: 2 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
914
סך הכל אשכולות7.3k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
0
איזון טיטאנים
פרטי המציע: שם במשחק: Eden288 קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Eden288 פרטי ההצעה : איזון טיטנים שלא בשימוש תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): קודם כל נתחיל בתיאור הבעיה: הנושא כמובן לפי הכותרת - טיטאנים, שהוא דרגת פוקימון מעל נכחדים. יש מספר מצומצם של טיטאנים ואנשים שיש להם כאלו - מכיוון וביחס לנכחדים קשה יותר להשיג/להרבות אותם. מכל הטיטאנים, Kyurem Arceus Virizon Mewtwo Buzzwole מתוכם אני מאמין שהרוב יסכימו איתי שיש 1 או 2 שימושיים, ו3 שאין שום סיבה להשתמש בהם. כלומר יש 5 סוגי פוקימונים נדירים בטירוף, אבל בסוף היום הם ישבו בבית ולא יעשו כלום בגלל איך שהם בנויים ההצעה שלי היא: כמו בהרבה משחקים אחרים ששיחקתי בהם - אחד לכמה זמן מבצעים "איזון" של נדירים - מי ששבור נחלש מעט, ומי שלא שימושי נעשה שימושי. ההצעה שלי היא לחשוב על דרך שבה כל הטיטאנים יוכלו להיות שימושיים בקרבות, ובכל זאת לשמור על כך שלא יהיו overpowered מן הראוי שה5 פוקימונים שהכי קשה להשיג במשחק יהיה אפילו מעט נחשקים. פתרונות אפשריים לבעיה: 1. להוסיף לכל טיאן מתקפה חזקה (150 או יותר) של הסוג שלו - לדוגמה לטיטאן ארכאוס שהוא רגיל ומים, להוסיף לרגיל מתקפה חזקה יותר רגיל הוא באופן מיוחד נחשב פחות אטרקטיבי כי אין לו פי 2 על אף אחד - לכן ספציפית איתו הייתי מציע אפילו 175 או יותר 2. להוריד לטיטאנים את העלות שימוש בטבעות - טיטאנים מספיק קשים להשגה, לדעתי "צ'ופר" טוב שיעלה להם את הערך 3. לשנות לגמרי חלק מהטיטאנים כדי שיתאימו לנכחדים שיש היום, לדוגמה טיטאן מיוטו - אין שום סיבה להשתמש בו על גבי מגה מיוטו כלשהו מלבד העוד 500 כח אם הוא מושקע (לא שווה), לכן שינוי הסוגים של הפוקימון מרגיל למשהו אחר רלוונטי יוכל לגרום לפוקימון להיות שמיש. בשורה התחתונה אפשר לקחת הצעה אחת/יותר/להציע הצעות אחרות, אבל הכי חשוב זה שיאזנו את הטיטאנים כדי שלא רק 1 או 2 יהיו אטרקטיביים, כי כולם קשים להשגה באותו אופן. במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: אנשים עם טיטאנים שיושבים וצוברים אבק בבית יוכלו להשתמש בהם, זה יגביר את התחרות, מסחר ויתן ערך לפוקימונים שהכי קשה להשיג היום- 1
-
-
-
-
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
"תעצום את העיניים תנשום עמוק ותתרכז ותרגיש את הצ'אקרה שבגופך תנסה להזיז אותה כמים עם ידיים בלתי נראות רבות למעלה ולמטה מהחזה לבטן שוב ושוב להעלות למעלה ולשפוך ואז תתחיל ולעלות עוד קצת לראש ולידיים עד קצות האצבעות תפתח את התת מודע ותלחץ על ריגול ותראה מה יש לאדם שממולך חוץ מפוקימונים וזהב"
זה משפט לחיים תעבירו אותו לכולם בפרטי בליגה!!
-
לפעמים החיים יפגעו בך,עד שלא תרגיש כאב יותר, אבל לפעמים, אתה תרגיש הכי מאושר שהרגשת. בגלל זה אנשים אומרים, הדבר הכי קשה, במה שאתתה ,רוצה .זה להתחיל
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים