-
מי מחובר 14 כל האנשים כולל: 8 משתמשים , 0 אנונימיים , 6 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
922
סך הכל אשכולות7.3k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
-
8
מצטיין החודש| מרץ
איך בדיוק לא פייר? אני כל חודש משקיע מכין אשכולות ומגיב והכל וכנראה החודש לא אזכה, אבל אי אפשר להגיד שלא השקעתי. אמת, תודה רבה. -
0
ההגרלה השבועית - יום הולדת 12 לליגה
Type: הגרלה
ההגרלה תסתיים בעוד: 5ימים וגם 19 שעות
- 3 פרסים
- 19 משתתפים
יום הולדת שמח! לכבוד יום ההולדת ה12 של הליגה - ההגרלה הזו שנפתחה היא ללא תנאי סף. כלומר, ההגרלה פתוחה לכולם - הגרלה חגיגית ושווה! מקום ראשון - טבעת אבן האודם / טבעת אבן הספיר (לבחירה) + 100 מקום שני - טבעת יהלום מקום שלישי - טבעת רנדומלית (לא כולל טבעת אבן האודם, טבעת אבן הספיר וטבעת יהלום) * משתמש שלא יעדכן את שם המשתמש שלו במשחק בפרופיל בפורום לא יקבל פרס. -
8
מצטיין החודש| מרץ
מי שמשקיע הכי הרבה, זוכה... אני חושב שזה מאוד פייר. תשקיע יותר, תזכה אתה 😉- 1
-
-
0
באן- Moshiko
שם משתמש במשחק - Moshiko קישור - משתמש בבאן תיאור הבעיה- קיבלתי באן (על סיבה שלא אמורה להיות כתובה) ברצוני להביע את התנצלותי הכנה על ההתנהגות שהובילה להשעייתי מהמשחק. אני מבין כיום את חומרת המעשה ואת ההשפעה השלילית שיכולה להיות להתנהגות לא ראויה על הקהילה כולה, ואני מתחרט על כך מעומק הלב. לאחר תקופת ההשעיה, הייתה לי ההזדמנות להסתכל על הדברים בפרספקטיבה שונה ולהפנים את חשיבות הכללים והכבוד ההדדי בין השחקנים. אני פונה אליכם בבקשה לאפשר לי לחזור למשחק, כשאני מתחייב לפעול מעתה לפי הכללים, בכבוד, באחריות ובשיתוף פעולה. המטרה שלי היא לפתוח דף חדש ולהחזיר עטרה ליושנה. תודה על ההקשבה ועל ההתחשבות- 5
-
-
-
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים