-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
176
-
-
3
-
15
-
0
הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה
שם פרטי: יהלי גיל: 🤷♂️ דיסקורד: יש פורום שאני מעוניין לנהל: אנימה ומנגה כיצד אוכל לתרום לפורום: מאז שהתחלתי, תמיד הייתה לי תמיכה של הרבה אנשים, צוות, לא צוות, זה לא היה משנה. כל שאלה שהייתה לי, תמיד עזרו לי, וככה אני גם רוצה להיות, להיות זמין, לעזור, לתמוך, לעודד, לשפר, אני חושב שאם אתן ממני, למישהו אחר, ואעלה לו חיוך קטן על הפנים, עשיתי את שלי. מדוע ברצוני לנהל דווקא את פורום זה: בעיקרון, זה התחום שיש לי הכי הרבה ידע בו, ואני אוכל לתת רעיונות יוצאות מן הכלל לדברים שם, ואוכל לעלות יותר ידע נרחב. 3 נושאים אחרונים שפתחתי שאני מציע מעומדות: מהו מנהל פורום מבחינתי? לדעתי, מנהל פורום צריך יצירתיות, כבוד, שפה יפה, ולענות על שאלות שאפשר. לדעתי מנהל פורום צריך להראות דוגמא לשחקנים אחרים, שרוצים להצליח בפורום, כמו שהורה מחנך בן, אם הצוות לא יתנהג יפה, ככה השחקן יחשוב שצריך, אבל לדעתי כבוד במקום הראשון. סיבות שאני מתאים: אני בן אדם יצירתי, יש לי כבוד, ואני ממש אוהב לעזור, אני חושב שאם אהיה צוות אוכל לתת בוסט, הייתי כותב פה שאני ממש פעיל, אבל לדעתי פעילות זה לא הדבר הכי חשוב בצוות. קישור להצעה הקודמת: (אין)- 1
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים