-
מי מחובר 18 כל האנשים כולל: 8 משתמשים , 0 אנונימיים , 10 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
975
סך הכל אשכולות8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
148
-
3
עוד ציורים מבית הספר!
פשש איזה ציורים, אני מציר יותר גרוע ממה שציירתי בגן. טוב לפחות אפשר לבנות במיינקראפט🙈- 1
-
-
3
עוד ציורים מבית הספר!
היי מאזליסט 21, המשתמש shukush202 פרסם אשכול, עוד ציורים מבית הספר! וואוו!! רצתי לפורום כמו שלא רצתי בחיים שלי, מת על ציורים שלך, יש בהם דברים שפשוט משתלבים טוב. התמונה הראשונה אהבתי רצח, נראה כמו הפרי של לופי. הכי מגניב שיש! הציור השני נראה מגניב, איך שהוא מכסה תדיים והכל הכי כיף שיש. מתחבר לזה ממש הציור השלישי פשוט קורע, מזכיר לי תכלבה הקטנה שלי במקלחת, מנסה לצאת וטובעת במים😂 תודה רבה על עוד אשכול מעולה!- 1
-
-
3
-
3
עוד ציורים מבית הספר!
הייתם מאמינים שאני אפתח אשכול והוא יהיה לא אחר מאשר ציורים מבית הספר?! מי יכל לצפות דבר שכזה? טוב, אני לא נוהג לבלבל הרבה את המוח. אוקיי, אולי אני כן קצת. אוקיי, הרבה, אז אני אסביר לכם טיפה על הציורים, וכמובן שכרגיל- יש לי איכות מזוויעה ביותר במצלמה ככה שלפעמים זה נראה ממש מחריד לעומת המציאות אבל נתמודד. הציור הראשון! ציור ממש מתחילת שנה, היד שלי הייתה כלכך שחורה אחרי זה, שאפילו המורים שאלו מה קרה ליד שלי. אגב, יש מצב שכבר פרסמתי את האחד הזה, אני לא זוכר אבל לא נורא... ולציור השני! הציור הזה והבא בתור צוירו שבוע שעבר אז הם טריים ישר מהתנור! הציור הראשון אמור להמחיש את ההרגשה של בן אדם שעושים עליו מניפולציות מוחיות, או כמו שכתבתי בקטן למטה -ילדים אצלנו בישיבה אוהבים להסיק מסקנות מטקסט ולכן זה בקטן- ניצול מנטלי. אגב בציור הזה ספציפית המצלמה פשוט לא הצליחה לתפוס טוב את האיכות של הציור וממש הרסה את כל הניגודיות בין אור לצל שיש בתמונה המקורית, אז אנא מכם לא לומר לי שהציור הזה צריך יותר הצללות, כי תאמינו לי שבמציאות יש יותר מאשר בתמונה פה. באופן כללי ובלי קשר למשמעות שחשבתי כשציירתי את הציור, הציור יכול גם לתאר את מוחו של האדם כשהוא משחק בואלוראנט, והמשחק מראה לו שהקרוסייר שלו היה בדיוק על הראש של היריב. הוא לא זז ולא היה ריקוייל. הוא ירה... והוא פספס. הוא מת. הוא שבר את הסטאפ שלו כי אין לו כוח למשחק הזה. נמשיך. הציור הבא סתם הצחיק אותי. ראיתי בפינטרסט תמונה של כלבלב טובע וזה היה כלכך מצחיק שהייתי חייב לצייר אותו, וזה היה שווה כל רגע. לא יודע כמה זה עובר במצלמה אבל במציאות ז ריאליסטי ברמות פסיכיות. וכמובן שהייתי חייב להכניס קצת טקסט ציני, כי מה זה ציור בלי בדיחה? בתרגום מהכתב המדהים שלי: SAVE THE PLANET! global warming is no joke! or is it?! מקווה שאהבתם כמו שאני אהבתי, בקרוב עוד ציורים מהישיבה! (הלם)- 3
-
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים