-
מי מחובר 9 כל האנשים כולל: 2 משתמשים , 0 אנונימיים , 7 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
971
סך הכל אשכולות8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
2
הבדלים בין אנימה, למנגה.
בזה של ארן מסכים לגמרי, זה שהמנגה לא עשתה את זה זה שטותי, רעיון גאוני. בשאר אין ספק שעדיף מנגה. -
2
הבדלים בין אנימה, למנגה.
אישית מעדיף אנימה. החלק המעניין בסצנה של עריפת הראש עם ארן שהראש גם אחרי שהגוף מת עדין מרגיש דברים אחרי שהגוף מת אז ארן הרגיש את הנשיקה. -
2
הבדלים בין אנימה, למנגה.
ההבדלים בין אנימה, למנגה. שלום לכולם, היום יש לנו אשכול מעניין, כולנו יודעים שרוב האנימות, מבוססות על מנגה. היום אדבר על שינויים שקורים בסדרה, ובמנגה זה בכלל אחרת. אז בלי לחפור יותר מדי, אתחיל. האשכול עם ספוילרים!! האנימות: מתקפת הטיטאנים, הסוף. וואן פיס, עד פרק 30. טוקיו גול, המעבר לעונה 3 1.טוקיו גול/ההחלפה לעונה 3 במנגה: קאנקי, בסוף עונה 2, מציגה בהדרגה את המעבר מקנאקי להייסה, עם פלאשבקים וזיכרונות שמרמזים על עברו של הייסה. הקוראים מקבלים מידע נוסף על הקרב עם ארימה ועל מצבו הנפשי של קנאקי, מה שמסייע להבין את השינוי בדמותו. (לא מצאתי תמונה שמוכיחה את כל המעבר, אבל יש מעבר גדול.) באנימה זה אחרת, זה פשוט מראים בסוף עונה 2, שקאנקי סוחב ביידים את חברו, שהגן עליו, והוא עובר על ידי אלה שהורגים גולס, ואז נגמר הפרק, עונה הבאה, דמות אחרת, אישיות אחרת, משום מקום פשוט הוא הופך להייסה, אתה לא מבין כלום, וזה ממש מבלבל. מה אתם מעדיפים פה, אנימה או מנגה? 2. וואן פיס-זף במנגה: זף שובר את רגלו, כדי שיהיה לו מה לאכול, הוא אוכל את רגלו כדי לשרוד. באנימה זה אחרת לגמרי באנימה זה אחרת, זף מציל את סאנגי מלטבוע והרגל שלו נתקעת בשרשרות, אז הדרך היחידה שלו להציל את סאנגי זה לשבור את רגלו, ללא קשר בכלל לזה שהוא אכל אותה. מה אתם מעדיפים, תאנימה או המנגה? 3.מתקפת הטיטאנים-סיום במנגה: מיקאסה עורפת את ראשו של ארן, קוברת את ראשו לבד. סצנה קרירה, ומהירה. כמו שאפשר לראות בתמונה, מיקאסה פשוט עורפת את ראשו ולוקחת אותו, בלי נשיקה. באנימה זה אחרת, בסיום, מיקאסה מתחילה לבכות, עורפת את ראשו, ואז מנשקת אותו, סטצנה זכורה לכל מי שראה תסדרה. אז ככה זה היה בסדרה, ארן מת, ומיקאסה מנשקת אותו. אז השאלה שלי אליכם היא ככה: מה אתם מעדיפים פה, תמנגה, או תאנימה. היי, אני יודע שהאשכול היה קצר, אך לא מצאתי עוד דוגמאות, סלחו לי. אם תוכלו, להביא לי דוגמאות לחלק 2, אשמח. דעתי האישית: האנימות פה, מראות שאפילו קטע אחד, קטן. יכול לשנות סדרה, הבדל משמעותי, ומגניב לגמרי. לדעתי, היו צריכים לעשות אותו דבר כמו במנגה, בעיקר בטוקיו גול. שאני ראיתי תהבדל ישר לא הבנתי כלום, וככה כל צופי האנימה, גם דבר כזה שנראה לא חשוב. נגיד הרגל של זף, זה לא נראה כזה חשוב נכון? אבל זה כן משנה תסביבה, ואת הקטעים. שלא נדבר על הקטע של ארן ומיקאסה, זה וואו בכלל. מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים? מאחל לכם המשך יום טוב, ושבוע טוב.- 1
-
-
0
תפיסת אגדי ואפשרות הריגתו וקבלת מטבע
שם במשחק: Aqwaman200 קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Aqwaman200 זמן הבעיה: 3.5 - תאריך. 15:10 - שעה קישור לעמוד עם הבעיה: https://www.pokeisrael.net/?page=battleArea תיאור הבעיה: תפסתי גראודון ובטעות אחרי התפיסה תקפתי מה שגרם להריגתו של הגראודון, לאחר מכן ראיתי שקיבלתי גם מטבע אבל גם תפסתי את הגראודון. תמונות מסך: -
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים