-
מי מחובר 22 כל האנשים כולל: 4 משתמשים , 0 אנונימיים , 18 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
992
סך הכל אשכולות8.2k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
מצטיין הליגה
אהבתי את הרעיון, קצת פחות את הביצוע לדעתי מיותר לבנות מערכת שלמה מסביב לרעיון הזה, ואפשר לשמור על זה די פשוט. היום כפי שאמרת לפעמים מקבלים בונוסים על דיווח תקלה או עזרה לשחקנים, אז אפשר לעשות את זה יותר "פורמלי" ומפנק כדי שיותר אנשים ירצו להשקיע את הזמן בדיווח, ולא ירשמו בצאט לאחת מהחברי צוות ואז זה יכול ליפול בין הכיסאות כלומר, כל שחקן שדיווח בפורום על באג והוא יטופל - יקבל פרס סמלי כלשהו- 1
-
-
10
ראיון עם הפילפילון
די להרוס את דמבוו שו אין עליך, ויהלי אחלה אשכולל יש חתונה באופק? -
1
מצטיין הליגה
פרטי המציע: Fire שם במשחק:Fire קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/forum/index.php?/profile/278-fire/ פרטי ההצעה : הוספה לליגה כותרת ההצעה: מצטיין הליגה תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): כרגע קיים מצטיין פורום בחור שבאמת משקיע מגיב וכו מזה אומר מצטיין הליגה יש הרבה באגים במשחק תקלות וכו שאנחנו השחקנים מדווחים לכם צוות המשחק בין דברים ישנים שקצת התפספסו לדברים חדשים שעדיין לא טופלו ב100 אחוז יש את הנושא של קבלת התשלום על הדיווח באג לפעמים שאתם נותנים אבל הרעיון עומד על דבר כזה בכל סוף שבוע המשתמש שדיווח ועזר ליעול ושיפור המשחק יזכה בסכום מוגדר על ידכם וגם יוסיף קטגוריה חדשה יתן הרבה יותר עניין לשחקנים לסייע במציאת בעיות טכניות ולהתחיל לחפש מה שיתן יותר עניין בקטגוריה ( אלוף הליגה ) של בחור שתרם במשחק עצמו בסיוע לצוות ולחוויה הכללית עכשיו איך זה יעבוד תהיה טבלת ניקוד במשחק שכל שחקן שמצא באג יופיע לו נקודה וכו משהו שהשחקנים יכולים לעקוב ולראות בזמן אמת טופ 3 לצורך הדוגמא זוכים בפרס על ידכם מגדול לקטן במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: חוויה יותר טובה במשחק פחות באגים יותר סדר שיתוף פעולה בין כלל השחקנים והרגשה של תרומה של החלק שלך גם בתור שחקן ולא בהכרח כצוות ! -
26
דיון המצב והאווירה במשחק - מזווית הראייה של השחקנים
תודה רבה על המענה וההסבר, אשמח לענות על הנקודות בנפרד: 1. שאיפה מדהימה, מאוד מעריך את זה בתור מתכנת, פתחתי בעצמי מספר אשכולות ופניתי לצוות עם תיעודים ב console ותמונות שיעזרו למצוא את מקור הבעיות, אם יש משהו אחר שאוכל לעשות מעבר לכך אני אשמח סרטון זה קצת יותר בעיה כי זה דורש להקליט את המסכים בשותף, לחתוך בחלק של הבאג, ודורש התעסקות וזמן מעל הזמן הסביר של דיווח באג אז אני פחות חושב שזה אופציה רלוונטית, עם כל הפלוסים שהיא תוכל לתת.. 2. אני לא חושב שאני ושאר השחקנים מסכימים, מי שמקיע לא מקבל תגמול הולם מאוד, הוא כן מקבל תגמול אבל לא ביחס סביר. הדוגמה הכי פשוטה - שחקן שחורש 15 אלף קרבות בזמן איוונט (לפי חישוב של כ30 קרבות בדקה רצוף ללא הפסקות יוצא כ8 שעות משחק כל יום) יגיע אחרי חודש באיוונט לפרס בשווי של כ3-4 אלף זהב בהערכה גסה (שווי תיבת טיטניום/נכחד טוב). לעומת זאת בלי איוונט, עם אותו קרבות, הוא יקבל בזמן הזה משקים+טבעות+מטבעות, דברים בשווי של מעל 15 אלף זהב פחות או יותר (כל זה לפי נתונים שלי שאספתי, ברור לי שהם לא מדוייקים אבל זה הערכה גסה בסדר גודל סביר לדעתי) כלומר אם מסתכלים על זה בצורה מחושבת ומתמטית, שחקן שמשקיע "משרה מלאה" חודש בזמן איוונט, יתקדם בקצב של 26% יותר מהר בחודש הזה של האיוונט אם זה סביר או לא זה כבר שאלה אחרת, אבל זה רחוק מלהיות לא פורפורציונלי. צריך לחשוב על זה מהכיוון מחשבה הזה לדעתי באותה נקודה - יש עוד דבר חשוב מאוד להעלות - באיוונט חנות הנוכחי לדוגמה, רק הפרסים עם שווי בועות של מעל 200 הם ביחס בועות לתמורה גבוהה (מעל כ5-6 זהב) ולכן כל השחקנים שלא הגיעו ל 200 בועות יסתפקו בלמכור אותם או בפרס פחות סביר, ככה שזה יורד מ26אחוז למספר נמוך יותר 3.כשמציעים דברים שעוזרים רק לחדשים, יש את הטענה שזה בא לרעת הוותיקים שהשקיעו המון זמן וכסף, ולכן ההצעות צריכות להתחשב גם בהם, אין בעיה שזה יעזור גם לוותיקים, במידה והם עדיין משקיעים - זכותם להתקדם עוד יותר. אבל מההיכרות שלי בליגה, רוב הוותיקים די שחוקים או שבכלל פרשו, בעוד שהחדשים מלאי מוטיבציה לחרוש יותר ולאורך זמן, לכן פעולות כאלה שמשפרות רוחבית את כולם מאוד רלוונטיות -
26
דיון המצב והאווירה במשחק - מזווית הראייה של השחקנים
זה היה דוגמא, אבל נגיד בועה אחת שווה 10 שתהיה במכירה נכון? אז 300 זהב בשביל אבן חלום? אבל זה לא הפואנטה, אני מתכוון שצריך לקחת את מחירי השוק ומהם לעשות מחירים לנכחדים, לא רק להכפיל ולעלות תסיכויים
-
-
סטטוסים אחרונים
-
חולה עליך מנש, תודה על התמיכה באשכול הצעה שלי🙏 התרגשתי ממש ששמת לי שווה
-
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים