-
מי מחובר 12 כל האנשים כולל: 6 משתמשים , 0 אנונימיים , 6 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
941
סך הכל אשכולות7.5k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
14
Daredevil | עבודה חדשה
היי קירה, גם אני! הבנתי תכוונה, ומעריך מאוד שהסברת והקשבת, מחכה למחר! המשך יום טוב. -
14
Daredevil | עבודה חדשה
לגמרי אוהב לנהל איתך שיח. לגבי השאלה שלך, בגדול התשובה מאוד פשוט, הפרטים שם פחות מודגשים ולא רואים שם את העיניים, וזה לא דורש את זה, כי הזווית והמרחק לעומת התמונה ששלחתי והציור שלי מאוד שונים, אם בתמונה ששלחתי היא יותר קלוז אפ, אתה מצליח לראות את העין וגם בקושי, אבל הצבע השולט הוא אדום, לכן אם תסתכל ממרחק אתה לא תראה את העין, רק את הצבע האדום. תודה לך על הכול! הי, קודם כל המון תודה! אשמח לקצת הסבר מה הכוונה ל"סדרת ציור" ו"תיק" מה זה אומר ואיך עושים את זה. היי פראדי! אני מאוד מעריך את התגובה שלך! אני כבר אחרי אוניברסיטה בתחום. אני מעצב, מאייר וממדל. עבדתי תקופה די גדולה בחברת משחקים. מחר תעלה עבודה חדשה! לגמרי עשינו זאת! תודה לכולם! -
9
-
15
סקר | טבעת יהלום - שינוי תכולה
האמת לא עפתי על שתי האופציות. כמו שאמרו מעליי וציינו את החסרונות והיתרונות של שני הצדדים, אני חושב שהצעד הנכון ליהלום יהיה להשאיר אותו על 2 חיים, 1 הגנה, 1 הגנה מיוחדת ופשוט להוריד את המהירות לחלוטין. נכון הטבעת תקבל הורדה בכוח ואולי גם השווי שלה יירד בקטנה, אבל זה לא השלכות משמעותיות לעומת השימושיות להשקעה טנקית. בעוד ש 1-1-3 מבליט פער משמעותי בין החיים להגנות מה שייצור יחס סטאטים לא מאוזן, 1-1-2 לא יתמוך בזה וכך יאפשר יותר וורסטליות בסגנון ההשקעה ובדרך שרוצים להשקיע. וגם על הדרך לא ייפגע בשווי ובערך של טבעת חיים, מה שכן יקרה כתופעת לוואי של ה 1-1-3, שחקן יגיע הרבה יותר מהר ליעד החיים ולאורך הדרך יעדיף להשקיע יהלומים במקום במקום טבעות חיים. ומצד שני יש את 2-2-1 ונותן יותר הגנות מאוזנות ופחות מתעסק בחיים, אופציה שפחות שימושית לכלל סוגי ההשקעות ומתמקדת נטו באופציית הטנק, וגם בזה פחות תומכת. רוב הפוקימונים ששחקן ישקיע הוא יעדיף למקד השקעה באחד ההגנות (לרוב צד ההגנה שיותר קריטית לפוקימון כדי לתת לו אופציה להגן על עצמו מפניי פוקימונים שאולי הוא מסוגל לנצח שבלי ההגנה החד צדדית הוא לא יהיה מסוגל), ודבר זה חל גם על טנקים ואפילו יותר משמעותי כי הפער בהגנות גדול בהרבה מאשר סגנון השקעה של סוויפר או מאוזן. דבר שיצור הגעה מהירה לצד ההגנה הפחות רצוי והפסקת השימוש בטבעת יהלום. לסיכום, אני מעדיף את אופציית ההשקעה 1-1-2 מכיוון שהיחסים די מאוזנים וגם יגרום לטבעת לשימוש לטווח ארוך יותר, כמעט עד סוף ההשקעה. למרות זאת לאחר כל זה אם בידיי לבחור רק אחד משני האופציות שהוצגו אבחר ב 1-1-3 כי זה תומך בהצגת הרעיון של 1-1-2 עם חיסרון קל כלפיי החיים -
15
-
-
סטטוסים אחרונים
-
ילד שואל את אמא שלו: "אמא, לתותים יש רגליים?"
האמא אומרת לו : "לא חמוד, למה אתה שואל?"
אז הילד אומר בכעס: "אוף! שוב אכלתי חיפושית."
-
לאיש אחד היתה רק יד אחת.
יום אחד הוא מחליט שנמאס לו מהחיים. הוא עולה למגדל עזריאלי ומתכונן לקפוץ.
פתאום הוא רואה למטה איש אחר שחסרות לו שתי ידיים רוקד.
הוא יורד ושואל אותו: "איך זה שאתה בלי שתי ידיים רוקד ואני בלי יד אחת רוצה להתאבד?"
עונה לו חסר הידיים: "איזה רוקד? כבר שעה אני מנסה לגרד בגב."
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים