-
מי מחובר 11 כל האנשים כולל: 2 משתמשים , 0 אנונימיים , 9 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
941
סך הכל אשכולות7.5k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
13
סקר | טבעת יהלום - שינוי תכולה
לדעתי לשינוי תהיה משמעות גדולה בנוגע למחירי השוק אבל כדי לא לתת ליהלום יותר מדי כוח ועדין להפוך אותה למשהו יותר שימושי האופציה של ה3 חיים יותר רלוונטית -
1
-
13
בעיניי השינוי מבורך והכיוון הכללי חיובי – השקעה בחיים נותנת יותר גמישות ומתאימה לרוב הסגנונות, גם טנקים וגם אחרים. לכן, יחס כמו 3-1-1 נשמע לי אידאלי, כי חיים תמיד שימושיים. -
4
מה האנימה האהובה עליכם?
התשובה ההגיונית: וואן פיס(אין אחד באתר שפוקימון זה האנימה אהובה עליו) קצת פחות מוכר: בלו לוק עוד יותר פחות מוכר: יומן העתיד לא שמעתי עליה: דדמן וננדרלדמן מה שראיתי ואהבתי: וואן פיס, בלו לוק, נארוטו. -
13
פורום ראשון שאני מגיב עליו 😄 אני חושב שבסופו של דבר אופציה 2 הכי עדיפה למרות שהיה עדיף לתת אפשרויות נוספות בכל זאת זה לא שינוי שנעשה כל הזמן לדעתי הסקר אמור להיות על אופציות בכללי ועדיפויות במידה ונותנים לנו השחקנים את האפשרות לתת משקל בהחלטה הזאת שמדובר ב2 אופציות זה די מגביל הדעות הכלליות בסוף יכולים לשמש ראייה אולי קצת יותר טובה ולתת רעיונות מגוונים בכל מקרה בהצלחה בבחירה 🙂
-
-
סטטוסים אחרונים
-
ילד שואל את אמא שלו: "אמא, לתותים יש רגליים?"
האמא אומרת לו : "לא חמוד, למה אתה שואל?"
אז הילד אומר בכעס: "אוף! שוב אכלתי חיפושית."
-
לאיש אחד היתה רק יד אחת.
יום אחד הוא מחליט שנמאס לו מהחיים. הוא עולה למגדל עזריאלי ומתכונן לקפוץ.
פתאום הוא רואה למטה איש אחר שחסרות לו שתי ידיים רוקד.
הוא יורד ושואל אותו: "איך זה שאתה בלי שתי ידיים רוקד ואני בלי יד אחת רוצה להתאבד?"
עונה לו חסר הידיים: "איזה רוקד? כבר שעה אני מנסה לגרד בגב."
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים