-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
איזון טיטאן קיורם בין מי שהשקיע בפיזי למי שהשקיע מיוחדת בגלל ההגבלה והוספת מתקפות אחרי השינוי
אני לא רואה פה משהו שמזיק, ככה או ככה הפוטנציאל כח של טיטאן קיוראם לא ישתנה, אלה רק יתמוך בוותיקים שבנו אותו עם בסיס ישן, אני בעד. -
1
איזון טיטאן קיורם בין מי שהשקיע בפיזי למי שהשקיע מיוחדת בגלל ההגבלה והוספת מתקפות אחרי השינוי
פרטי המציע: שם במשחק: Nemesis קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=extended פרטי ההצעה : איזון בין טיטאן קיורם בנוי מיוחד לפיזי בגלל ההגבלה והוספת המתקפות אחרי השינוי איזון בין טיטאן קיורם בנוי מיוחד לפיזי תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): אין קודם כל נתחיל בתיאור הבעיה: טיטאן קיורם עבר מספר שינויים במהלך השנים של הליגה, התחיל בתור מתקפה אש פיזי ומים מיוחד, לאחר מכן תיקון הבייס שלו ולבסוף איזון המתקפות אש ומים למיוחד ופיזי. הבעיה היא במתקפה חשובה שלו - חשמל, כפי שניתן לראות לטיטאן קיורם יש מתקפת חשמל פיזי 130כח, ומתקפת חשמל מיוחד 120 חשמל. יש שחקנים שהתחילו לבנות טיטאן קיורם מיוחדת מכיוון שה175 מים היו מיוחדת וזה בעצם היה הסטאב שלו , והשחקנים בנו אותו עם התקפה מיוחדת בגלל האילוצים שנרשמו למעלה, והיו לפני השינויים הנ"ל. ולאחר כל התיקונים יש עוול קטן שנגרם למי שבנה קיורם מיוחד - ההתקפת חשמל ההצעה שלי היא: כמו שיש לטיטאן קיורם 130 חשמל פיזי, להוסיף לו מתקפת חשמל מיוחד עם 130 כח, עבור כל אלו שבנו בעבר את טיטאן קיורם עם מיוחדת לפני הוספת המתקפות ושינוי ההתקפה בהגבלות או בהשקעה במיוחדת מהתחלה הפתרון הנ"ל ייאזן בין כל בעלי הטיטאן קיורם וייצור שוויון בין פיזי למיוחד, בעוד שהוא לא באמת פוגע בשאר השחקנים, כי ככה או ככה או 130 חשמל לכל מי שבונה טיטאן קיורם "מודרני" בנוסף מימוש ההצעה הוא די פשוט - הוספת התקפה לפוקימון ספציפי -
2
בואו נדבר על הסרט נסיך מצרים
תודה רבה כאשר הכירו על התחרות בחרתי מהר כדי שלא יתפסו לי את הרעיון כי זה אחד מסרטים הכי טובים שעשו על פסח -
2
-
6
הצעה| אוסף הדמויות
אני חושב, שאני אוהב את 2 ההצעות, את מה שאתה אמרת, ואת מה שגילעד אמר. לדעתי באמת, למה פשוט לא להוסיף אותם? אבל מצד שני, לדעתי אם יהיה, דבר כזה במכרז, אז זה יוסיף עניין, מי לא רוצה לקבל דמות ראשון? חוץ מזה, אני לא יודע, איך אתה יוצר את הדמויות. אבל ממש יפה🫡 אחלה הצעה, אני בעד למה שמדברים פה. המשך יום טוב
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים