-
מי מחובר 12 כל האנשים כולל: 4 משתמשים , 0 אנונימיים , 8 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
965
סך הכל אשכולות7.9k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
4
The Joker | Why so serious?
תודה רבה, כיף לקבל הסבר שלך. לפי מה שאני רואה, זה גוקר שמתחזה לחנון בית ספר רגיל, אך הוא רוצח עלמוני לא ידוע, והוא נמצא במחשבות על מי מגיע להרוג ומי לא. הבנתי, תודה רבה. תסביר לי אחכ איך זה מנקודת המבט שלך😇 3 תגובות. -
4
המון תודה! אם נשקיע, אין סיבה שלא נגיע (= הי, קודם כל המון תודה! לגבי ההסבר שלי, אני אספר מאוחר יותר. בגדול מה שצריך להבין, זו אינטרפטציה שלי לדמות של ג'וקר איך אני ראיתי אותה.. והייתי שמח לשמוע את דעכם מה אתם רואים, מרגישים ואיזה תחושות זה מעביר לכם.. אוזן שמאל נמצאת במקום, בגלל הזווית והשיער היא יותר מסתרת. -
4
קירה! איזה כיף שהגיע עוד ציור לדון עליו, הפעם לא אחפור ואתחיל לדבר. שמע, הציור מטורף כמובן, אתה יודע את זה. אני אישית, לא הבנתי תקטע🤣 איך הגיע לגוקר משקפיים, ובכלל זה סגנון אחר, הבנתי שבטח זה סגנון אחר, אבל אשמח להסבר עליו. האמת, חוץ מזה שלא הבנתי לאיפה נעלם האוזן בשמאל, עד שלא אבין מה הקטע של הציור אין לי ביקורת אפילו, הכל מדויק חחחחח מחכה שנגיע ל10 תגובות, חייבים עוד ציורים, תודה רבה. -
-
0
באג בהודעות
שם במשחק: Oshka קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Oshka זמן הבעיה: מה8 לאפריל קישור לעמוד עם הבעיה: אין קישור להודעות תיאור הבעיה: שלחתי יום אחד משהו שחתוליםהםהחיים אמר לשלוח לכולם בליגה ל17 אנשים בערך כמה ענו לי והלכתי לישון יום אחריי זה התעוררתי וראיתי 14 הודעות! אבל אני יכול לראות רק 10 אז נשארו לי ארבע לאט לאט ירדו לי משום מה ההודעות קודם כל ל2 ואז לאחד אבל זה לא יורד יותר וזה מעצבן כי אני לא מסתכל על המספר בהודעות אז אם צץ סמל אדום אני ישר רואה אבל את המספר אני רואה אחריי הרבה זמן תמונת מסך רלוונטית - חובה: שגיאה במסך (אם יש): זה
-
-
סטטוסים אחרונים
-
חתוליםהםהחיים החל לעקוב אחריך אני החלטתי בתחילת דרכי בפורום שמי שהראשון שעוקב אחריי זוכה ב30000 כסף ונראה לי יש פה זוכה אני ארשום לך בפרטי משהו מטורף שעליתי עליו
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים