-
מי מחובר 19 כל האנשים כולל: 2 משתמשים , 0 אנונימיים , 17 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
992
סך הכל אשכולות8.2k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
12
ראיון עם הפילפילון
דמבו? את מתכוונת לפילפולוני הגדוני המלך? לאאא הוא שלנו! תודה רבה כליל🙏 אחלה שוקי שבעולם❤️ אמממ אני לא אמרתי כלום (יש אנשים שאומרים שנתנאל יודע. כל הכבוד למראיין ולמרואיין! אשכול מושקע ואיכותי. אני מתגעגע לשיחות עם שוקי, איפה הציורי וואן פיס?? צייר מוכשר ותותח. מה קרה? הוא קצת התאמן, הוא רוצה לשמור על הגזרה מזאליסט, עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, יהיה לנו 30 שניות מעניינות לדון עליהם XD @The king of demons נתנאל!! המלך!! תודה רבה רבה, שמח לשמוע. לדבר עם שוקי זה אהבה, וציורי וואן פיס, יואו! שכחתי! נרביץ לשוקי ביחד! שוקי תותח, אין ספק. צודק, בושה, כולה פילפילון חמוד שרוצה להתפתח ולשמור על תזונה נכונה. נתנאל, אני שונא פרקי ריקאפ, אבל עכשיו הזכרת לי ת30 שניות, אם לא יהיה משעמם בטירוף אראה, אם כן, אראה רק ת30 שניות ונדון בהן. כמובן עם קצת הומור- 1
-
-
12
ראיון עם הפילפילון
כל הכבוד למראיין ולמרואיין! אשכול מושקע ואיכותי. אני מתגעגע לשיחות עם שוקי, איפה הציורי וואן פיס?? צייר מוכשר ותותח. מה קרה? הוא קצת התאמן, הוא רוצה לשמור על הגזרה מזאליסט, עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, יהיה לנו 30 שניות מעניינות לדון עליהם XD -
3
-
2
עמוד קרבות ריק
תודה על הדיווח! הבעיה בבדיקה, נשמח אם מישהו מהמחשב וזה קורה לו והוא במצב הזה - שילחץ F12, לשונית Console, וישלח לי מה הוא רואה -
0
באג בדף קבוצה שלי
שם במשחק: Gojo קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Gojo זמן הבעיה: תאריך + שעה + (דקה אם אפשר) 13/05/25 8:07 קישור לעמוד עם הבעיה:https://www.pokeisrael.net/?page=clan-profile תיאור הבעיה:מאז שהשתנה העיצוב ומבנה הדף של עמוד הקבוצה שלי, כניסה אליו ברוב המקרים גורמת לתקיעה של האתר בצד של מי שלחץ, כלומר אם אני נכנס לדף הנ"ל, הוא ייטען באיטיות (5-10 שניות) וגם ניסיון לפנות לאתר מלשונית חדשה, לא יעזור (גם אם זה לדף אחר, אפילו לפורום !) לאחר מספר שניות כל הדפים יטענו באותו הזמן בדיוק. אולי משהו שקשור לcloudflare ועודף פניות בטעינת הדף הנ"ל תמונת מסך רלוונטית - חובה: אין מה לצלם, הדף פשוט נטען הרבה זמן שגיאה במסך (אם יש):
-
-
סטטוסים אחרונים
-
חולה עליך מנש, תודה על התמיכה באשכול הצעה שלי🙏 התרגשתי ממש ששמת לי שווה
-
-
הגרלות