-
מי מחובר 17 כל האנשים כולל: 5 משתמשים , 0 אנונימיים , 12 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
980
סך הכל אשכולות8.1k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
16
בועות
אני בהחלט מסכים שהמחיר היה נמוך מדי בגלל זה אפשר לעשות באמצע, לא גבוה מדי ולא נמוך מדי -
16
בועות
אני מסכים איתך. אבל הכמות הקודמת שהיית נמוכה מידי. היו כאלה עם 40 אחרי יומיים לשלושה של חרישה שזה שליש שבועות מולטרס לפי המחיר הקודם. אבל עדין המחירים שיש עכשיו גבוהים מידי וצריך להוריד טיפה. -
9
להוסיף משהו לסילבר
היי נינו, כיף לשמוע הודעה ממך, אתחיל את דברי. לגבי זה שלא מורידים את מחירי השוק, זה טעות. אני כבר יכול למצוא 200 אלף ב40 זהב אפילו, תבין לאן הדרדרנו, המחירים יצאע מכלל שליטה. זה תלוי, אם יש המון סילבר זה מבוזבז, ואז סתם יוצר עצבות, לפחות לדעתי. לגבי ההצעות האחרות, פחות מתחבר, לדעתי זה מוגזם, אבל אתה מוזמן לפתוח אתה🙂 המשך יום טוב לך, תודה רבה רבה על הדעה.🙏 -
9
להוסיף משהו לסילבר
רעיון חמוד אבל בסופו של דבר שוק לא צריך להיות מאוזן וחוסר האיזון הוא יוצר איזון חדש שיש במשחק, לצורך העניין כולם יודעים ש2000 סילבר זה זהב אחת. אף אחד לא מנסה כל כך לשנות את זה. אני לא חושב שיש צורך למצוא איזון כל הזמן, לדעתי חוסר האיזון הוא מה שיכול להוסיף להתקדמות המשחק. הייתי מחפש לשמור על האיזון שנוצר ובו זמנית להוסיף שדרוגים שמקדמים את המשחק… סופו של דבר משחק הוא דינמי ולא צריכים להיות מקובעים לשיטות שיש כיום. אם יש לך כוח אתה מוזמן להציע שניתן יהיה לתפוס נכחד רנדומלי בשלב במסע, או אופציה חדשה ומרעננת לקרבות. לדעתי זה יביא שינוי גדול וטוב למשחק 🙂 -
9
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים