-
מי מחובר 8 כל האנשים כולל: 3 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
972
סך הכל אשכולות8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
9
הבדלים בין אנימה, למנגה.
תאמת לא מכיר, אני קראתי רק פעם הרבה ספרים ילדותיים, רק אצל פרסי גקסון נכנסתי עמוק.. מת על המיתולוגיה היוונית, ושיחפשתי סדרה נזכרתי שיש סרט של פרסי, (הייתי עייף מלקרוא) החלטתי לנסות. פאק... איזה טעות, באמת התאכזבתי. אני אשאר בספרים היפים שלי... -
1
סיפור | יוסי והכיסא
איזה אשכול מעולה! הכי אהבתי תסוף, אל תפספסו לכו לקרוא תסוף!! אני אתהבתי בסיפור ממבט ראשון. אךךך יוסי איזה נשמה אתה -
9
הבדלים בין אנימה, למנגה.
כן, לפעמים עדיף לעזוב את הספר במנוחה. באמת פרסי ג'קסון הסרט זו אכזבה. דוגמא נוספת נוראית זה אראגון אם אתה מכיר גם לו עשו סרט ששונה לחלוטין... -
9
הבדלים בין אנימה, למנגה.
תודה רבה! אמת. קורה הרבה פעמים בלבול בין הספר לסדרה, נגיד קח דוגמא, הסרטים שעשו לפרסי גקסון.. להקיא🤢 הספרים מטורפים, למה? לא יודע... אבל זה גרם לי להתאכזב הסרטים שלא אתכזבתי ככה, אבל בכללי הסדרות שהצגתי באשכול עדיין טובות, אבל יש קטעים שמשנים המון... -
1
סיפור | יוסי והכיסא
יוסי גר במושב קטן בצפון. יום אחד החליט לקנות כיסא חדש למרפסת. הוא נסע לחנות רהיטים, בחן כמה כיסאות, לבסוף בחר אחד בצבע בז', עץ מלא, עם משענת נוחה. כשהוא חזר הביתה, הוא הניח את הכיסא במרפסת, התיישב עליו, והרגיש שהוא יושב לא רע בכלל. במשך שבועיים ישב יוסי על הכיסא בכל ערב ושתה תה נענע. לפעמים קרא עיתון. לפעמים לא. יום אחד בא חבר ושאל: – "יוסי, איך הכיסא?" ויוסי ענה: – "בסדר גמור. יושב טוב. יציב. לא חורק." עברו עוד שבועיים, והכיסא נשאר יציב. יוסי היה מבסוט מהכיסא עד שיום אחד סתם כך- הכיסא התפרק! אז יוסי קנה חדש...
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים