-
מי מחובר 27 כל האנשים כולל: 11 משתמשים , 0 אנונימיים , 16 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
986
סך הכל אשכולות8.2k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
15
דיון המצב והאווירה במשחק - מזווית הראייה של השחקנים
כן אבל ברגע שהורידו את הסיכוים לשקים,אבנים כמו אבני מגה מצב ועוד... טבעות ושאר החפצים המשחק נעשה הרבה יותר קשה וזה משהו שלא מדברים עליו ואני זוכר שפתחתי אשכול קצת אחרי אותה תקופה אבל אנשים לא דיברו עבר הרבה זמן מאז ומאמין שכדאי לעשות שינוי ולהגביר את הכל כי אי אפשר להתקדם במשחק כמו באותם תקופות וזה לא הוגן ואין לאן לכוון. -
15
אני ארצה להוסיף כמישהו שהיה תחת ההגדרה של "מתחיל" הרבה זמן. המשחק לא קל, ובנוסף אי אפשר לתת לשחקנים חדשים את הנראות שיהיה קל. מה שכן חשוב לעזור להם להתחיל ולדאוג שיהיה להם סיבה להישאר ובמקרה והם מתעייפים לחזור כל כמה זמן(כמוני). לגבי איוונטים, נאמר לפני וארצה להוסיף, איוונטים זה משהו חשוב מאוד, לכל שחקן לא משנה באיזה מצב הוא בו כרגע, הוא נותן את האפשרות הלשיג חפצים/נכחדים שלרוב הוא לא יכול להשיג חוץ מלקנות, באיוונטים חשוב תחושת ההחמצה אך חשוב ששחקנים ירצו להמשיך לחרוש בו ולא לאבד את הרצון אחרי שלוש ימי חרישה קשים בשביל כמות קטנה מאותו דבר שהם רוצים. צריך לזכור משהו בנוסף, כשחורשים זה שלא יוצא טבעות זה מבאס אבל זה בסדר, מרוויחים עוד, אם זה כסף וזהב משקים ועוד שלל חפצים למינהם. צריך לזכור, אפשר להשיג טבעות בעוד דרכים חוץ מקרבות, אם זה הליג פאס או ממטבעות שאתה יכול להשיג בכמות רבה בקרבות. להוסיף עוד ועוד ועוד דרכים יכול גם לפגוע. לסיכום אני חושב שצריך לדאוג לכל שחקן גם אם הוא מתחיל וגם אם הוא חזר אחרי כמה זמן ומרגיש שאין לו למה להישאר. -
15
אני גם חושב שיש פה לא מעט נקודות שצריך לתת דגש על זה 1. יש בעיה קיימת במשחק וזה נושא התקיעות עכשיו לא מדובר בימים בודדים מדובר בתקופה די ארוכה אני לא אומר שאין ניסיונות לפתור את התקלה אבל אני לא חושב לפחות מהראייה מהצד שמוקדש את מלוא התשומת לב לנושא וזה איכשהו נמצא בין הכיסאות צריך לקחת את הדברים האלה בידיים ולהבין שלמרות התקיעות האלה שחקנים נותנים מלא שעות וזה לא מובן מאליו אני בניהם אבל כן צריך להבין שהחוויה שנמצאת כרגע היא נוראית לא כיף שכל פעם אתה צריך לרענן ולעצור את הקרב כי אם הזמן זה מתחיל לייאש ותסכול יכול ללכת לכאן או לכאן 2. נושא הטבעות אני לא סגור איך האלגוריתם עובד ואני חושב שאף אחד כאן גם לא יודע מה שכן יש ימים שאתה מוצא טבעות בסדר גודל מסויים וימים שבכלל לא לעשות 10K קרבות ביום ללא טבעת משפיע המון על המוטיבציה ביחוד שגם בימים אחרים אתה מנסה לכפר על זה בעוד 10K+ ועדיין לא יוצא לדעתי צריך באמת לשקול אפשרויות בנושא הזה ולהבין שיש שחקנים שמאוד אוהבים את המשחק ולמרות הבעיות מבינים ומכילים אבל וזה דגש גדול זה לא אמור להיות מובן מאליו ולתת לנו להתמודד לאורך טווח ארוך בבעיות האלה 3. אני חושב שהמשחק בשנים האחרונות התקדם מאוד משמעותי בין נכחדים ובין אגדיים ובוצעו במהלך השנים שינויים לפי הבנתי הגיעו לכמויות כוח היסטריות שקשה מאוד להדביק את הפער שיש פער ממש משמעותי קשה מאוד להגיע לנקודה שאתה מצמצם כי אותו שחקן/שחקנים עדיין נוכחים וממשיכים להתפתח הסיכוי בליגה הוא לא בעל יחס שווה ולא מותאם על פי יכולות באמת ולכן דעתי בנושא לתת הגדרה של כמות כוח מסויימת (במידה ויש את זה כרגע לדעת לאזן את זה) במידה ולא להגביל ככה שהשישייה שתיבחר על ידי אותו שחקן היא תהיה שיישיה ריאלית וזה כבר יתן איזון בהבנה ובפוקימונים שבחרת שוב זה רק רעיון שעלה לי הרגע כמובן שאפשר לחשוב על המון כיוונים לצורך איזון מסויים 4. נושא האיוונטים הרמת קושי מגיעה אני לא יודע מי אמר לכם שקל למצוא בועות אבל ממש ממש לא קל יש ימים שאני עושה 5-8K ואולי אולי במקרה הטוב מקבל 1-2 להגיע לנקודה שאני חורש ביום מעל 8 שעות ולא מקבל תגמול הוגן למרות ששוב הרמת קושי חייבת להישאר כרמת קושי אבל כן לתת אפשרות להגדיל את זה ולא ללכת למקום הכי גבוה לא כולם כאן משקיעים מעל 5K קרבות שלא נדבר על 10K+ יש מאוד ספציפים שנותנים מעצמם לא מעט ונכון יכול לקרות שבימים מסויימים תמצא הרבה פחות אבל צריך להיות איזון מסויים שיאפשר לך עדיין לקבל לצורך הדוגמא כל 10K קרבות אתה מקבל את הבועות שהשגת באופן כללי +5 בועות למי שעשה 10K קרבות אני לא חושב שזה ייצור הבדל משמעותי אבל כן יתן אופציה יותר טובה ולפחות אתה תדע שאתה בשלב Safe 5. נושא הורדת רמות לפוקימון לנסות לשקול את האפשרות הזאת יש המון טעויות שמתבצעות בנושא וזה צריך להיות בר תיקון ולא נסעת נדפקת יש המון שחקנים בין חדשים ובין וותיקים שעושים טעויות ללא הבנה/ללא תשומת לב ואז אכלו אותה לשקול אפשרויות בנושא מקווה שהנושא הזה יקבל משמעות !- 1
-
-
15
מסכים לגמרי. לאחרונה יצא לי להשקיע יותר זמן במשחק ולהתקדם בקצב טוב. אבל גם בקצב הזה, ייקח לי בערך שנה להשיג נכחד מושקע, וזה כשאני משחק באופן די פעיל. אז ברור לי שלשחקנים עם פחות זמן זה בכלל לא ריאלי, ולהגיע למקום טוב בליגה זה חלום רחוק גם אחרי כמה שנים של משחק רצוף. בגלל זה, אני לגמרי בעד שיהיו עוד דרכים להשיג טבעות – בין אם זה דרך הגדלת הסיכוי למצוא אותן בקרבות, פרסים על הישגים, או משהו כמו "Pity System" שיבטיח טבעת אחרי רצף של קרבות בלי הצלחה. זה יגרום ליותר שחקנים לעשות קרבות שדה וירים את כל המסחר בליגה. לגבי האיוונטים – השחקנים הכי פעילים כבר לא ממש צריכים את רוב הנכחדים, אז איוונט שדורש מאות אלפי קרבות לנכחד זה לא ממש מלהיב. במיוחד כשהמחירים בחנות הבועות הוכפלו. נכחד חדש ושימושי באמת יכול לעשות את העבודה ולהחזיר עניין. ובנוגע לבאגים – ברור שהצוות עובד על לתקן אותם. אבל כשיש תקלות, זה הגיוני לתת פיצוי לשחקנים, כמו סיכוי מוגבר לחפצים או אקספי כפול ולייחצן את הנושא שיהיה ברור וכך יהיו פחות טענות. זה יגרום לשחקנים להרגיש שמתחשבים בהם ושהקהילה חשובה. מקווה שהצעדים האלו יוכלו לשפר את חווית המשחק לכולם. -
15
אני מסכים אבל אני חושב בעניין של להשיג נכחד 5004 בשנתיים זה יפה מאוד אפילו שלוש שניים וגם אם תעשה X קרבות תקבל טבעת לא חושב שזה רעיון כל כך טוב כי בסופו של דבר יש ימים מצוינים שאולי כל 1000 קרבות תמצא טבעת וכאלה מזעזים שרק ב10k תקבל טבעת זה מזל וסתם יוריד את הערך בהרבה לדעתי
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים