-
מי מחובר 4 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 4 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
965
סך הכל אשכולות7.9k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
10
-
6
אסון הנמר - סיפור אישי
סיפור כואב וקשה לקרוא מצער לשמוע לא פשוט לספר סיפור אישי כזה כל הכבוד שסיפרת משתתף בצערך יהי זכרם ברוך -
4
תקיעות בקרבות שדה
שלום רב. צוות המשחק עושה את מיטב המאמצים על מנת לסדר את הבעיה, ככל שיותר שחקנים ידווחו לנו על מצבים שזה קורה כמו שמצוין באשכול פה, זה יעזור לנו להבין איפה הבעיה נמצאת ולסדר אותה, תודה על הדיווח. ברגע שהבעיה תסודר, תצא הודעה מסודרת. -
6
אסון הנמר - סיפור אישי
אסון הנמ"ר הוא בין הסיפורים הכי מהדהדים שזכורים לי מהמלחמה, אני מאמין שהסיפור נוגע בכל אזרח ישראלי, בין אם הוא מלש"ב, בין אם הוא הורה ששלח את בנו לקרבי או באופן כללי להגן על המולדת. מאוד עצוב לשמוע את הסיפור מנקודת מבטך ורואים שהסיפור מעורר אצלך רגש משמעותי בכל מה שקשור אליו. תודה על השיתוף עם כל הקושי בדבר, יהי זכרם ברוך. -
6
אסון הנמר - סיפור אישי
קראתי וזה כואב. גם אני איבדתי חברים במלחמה וזה כל כך כואב.. מקווה שנמצא כוח להתגבר על הכל בשבילם, ובשבילנו לא פשוט גם לדבר על זה, מעריך אותך אחי
-
-
סטטוסים אחרונים
-
חתוליםהםהחיים החל לעקוב אחריך אני החלטתי בתחילת דרכי בפורום שמי שהראשון שעוקב אחריי זוכה ב30000 כסף ונראה לי יש פה זוכה אני ארשום לך בפרטי משהו מטורף שעליתי עליו
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים