-
מי מחובר 5 כל האנשים כולל: 0 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
- אין משתמשים מחוברים
-
סטטיסטיקות הפורום
976
סך הכל אשכולות8k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
1
-
1
יום הולדת ללופי!!!
יום הולדת ללופי/Luffy האשכול עם קצת ספוילרים לא משהו באמת מזיק א ו מ י י ג ד יום הולדת למונקי די לופי!!! אני? לא אעשה ללופי אשכול ליום הולדת? אני? כמובן שאעשה! והיום, אעשה סיקור דמות על... ניחשתם? לופי!! אז להמשיך לבלבל לכם תשכל או שנתחיל?... נתחיל! מידע כללי: לופי נולד בתאריך ה5.5, לופי בתחילת הסדרה בן 17, לפרק הנוכחי (כרגע) בן 19. לופי התחיל את ילדתו בכפר Foosha Village, באי דאון, הים שם נקרא "איסט בלו" שבכינו "הים החלש בעולם" אך שלופי יצא ממנו.. בטח כבר זה לא השם שלו. לופי פגש את היונקו שאנקס בציעירותיו מה שגרם לו לאכול את פרי השטן: "גומו גומו נו". ללופי יש שני אחים, סאבו, אייס, ולופי. הם נהיו אחים עקב זה ששמו הבטחה ושתו סאקה ביחד, והם כמו אחים אמתיים מגיל קטן. כשלופי היה ילד קטן בכפר פושא, שאנקס והצוות שלו – שודדי השיער האדום – עגנו באי לתקופה מסוימת. שם, לופי ראה לראשונה מה זה פיראטים אמיתיים: לא אנשים רעים כמו שהשלטון סיפר, אלא חבורה של חופשיים, חזקים, עם לב ענק, שלא נכנעים לאף אחד. שאנקס, במיוחד, הדהים את לופי. הוא היה קר רוח, חכם, ועם חיוך תמידי - אפילו כשצחקו עליו או שפכו עליו משקה. לופי לא הבין איך מישהו כל כך חזק יכול פשוט לוותר על קרב, אבל אחר כך למד – ששאנקס נלחם רק כשצריך, ושכוח אמיתי זה גם לדעת מתי לא להילחם. תמונות של חברי הצוות: זורו- נאמי- אוסופ- סאנגי- צופר- רובין- פרנקי- ברוק- גינבי- לופי!!!- סדר הגירים של לופי: Gear Second-הופעה ראשונה, באניס לובי. Gear Third-הופעה ראשונה, אניס לובי. Gear Fourth-Boundman הופעה ראשונה, דרסרוסה. Gear Fourth-Tankman-הופעה ראשונה, אי העוגה השלמה. Gear Fourth-Snakeman הופעה ראשונה, אי העוגה השלמה. Gear Fifth-הופעה ראשונה, וואנו. השאיפה והמטרה של לופי: (התמונה לא אמיתית) כולם חושבים שהמטרה של לופי זה להיות מלך הפיראטים, אך זה לא המטרה העיקרית. לופי רוצה להפוך למלך הפיראטים לא בשביל שליטה, או כוח. הוא רוצה להפוך למלך הפיראטים ליצור: עולם של חופש, עולם שתמיד שמחים בו, עולם שהכל בו כיף, עולם חופשי. והמטרה שלו גם, זה שכל החלומות של הצוות שלו יתגשמו, הם מגשימים תמשאלות ביחד, וזה מה שמקסים. מה הפרי של לופי עושה? הפרי של לופי: "גומו גומו נו". הוא פרי הגומי, הגוף של לופי יכול להמתח כמו גומי, להיות גומי, פשוט גומי. ובשילוב עם אקי זה אחד הכוחות החזקים תכונות של לופי: אמיץ: לא מפחד מכלום, כמעט. עומד מול כל דבר כמו אידיוט אמיץ. קיבה בלי סוף: הוא יכול לאכול המון, לא ימאס לו בחיים, גם הקיבה שלו נמתכת כמו גומי😅. המוות לא רוצה לקחת אותו: לופי היה אמור למות מספר פעמים, אך כל פעם המוות סירב לקחת אותו והוא מצא דרך לחיות. גם הלב שלו עשוי מגומי? (אולי די עם הבדיחה הזאת.) כן כן מספיק. דעה אישית: לופי בשבילי הוא השראה, גם שהמצב קשה, גם שהכל מסתבך, הוא משתלט על עצמו, נושם, וצוחק גם באמצע קרב, זה מעיד על זה שהוא נשאר חזק, וזה תכונה חשובה. אני מאוד אוהב גם תאומץ של לופי, הוא לא מפחד והולך כי אין לו מה להפסיד. (או שהוא מטומטם) אבל לדעתי לופי הוא לא סתם פיראט, הוא יכול לשנות תקופות רעות למשמחות בצחוק ובאהבה, בשבילי הוא מודל לחיקוי, ואני חושב שזאת הדמות הכי טוב באנימה. רק בגלל שיש לה את התכונות שאני כל כך, רוצה. יש גם סרטון שהוא קצת ארוך, אבל שווה את זה. שמספר שלופי הוא לא סתם פיראט, ראיתי תסרטון ונהנתי מכל דקה. מוזמנים ללכת לצפות: אז זהו להיום, לופי הוא האהבה, כוח, שמחה, וחיוך ענק על הפנים. מאחל לך מזל טוב ושתמשיך לשמח את כולם, אוהבים אותך לופי!!!. 🍷הדירוג של לופי בשבילי הוא: 10/10🍷 תודה על הצפייה🙂 לפני שנגמור, קרדיטים: 1. תודה ל @The king of demons על עזרה בחיפוש ומידע. 2. תודה רבה ל @מאזליסט 21 על חיפוש מידע. 3. תודה רבה ל @מאזליסט 21 על עיצוב האשכול 4. תודה רבה ל @מאזליסט 21 על התמונות 5. תודה רבה ללופי על היום הולדת שלו- 2
-
-
153
-
153
-
153
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות