-
מי מחובר 8 כל האנשים כולל: 3 משתמשים , 0 אנונימיים , 5 אורחים (צפיה ברשימה המלאה)
-
סטטיסטיקות הפורום
732
סך הכל אשכולות5.3k
סך הכל הודעות -
סטטיסטיקות משתמשים
-
נושאים חדשים
-
פעילות אחרונה
-
0
תחרות ציור| חנוכה
🕯️'חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך'... 🕯️ ואתם יודעים מה עוד יפה? ציורים. לכבוד חנוכה, פתחנו תחרות ציורים חדשה לחג- אבל עם טוויסט! כל ציור שהמשתתפים מפרסמים חייב לכלול לפחות 3 אובייקטים (חפצים, אנשים, חיות, צמחים ומה לא) המתחילים באותיות שונות שעל הסביבון: נ, ג, ה, פ. מה הכוונה? לדוגמא- אני אצייר גינת ירקות, ואשים שם: פ-לפל, ג-זר, ונ-ענע (שימו לב שיש להסביר את 3 האובייקטים שכללתם). התחרות תתבצע בין התאריכים 10/1 -26/12, יש לפתוח את אשכול שלכם בין התאריכים הללו ולצרף קישור אל האשכול בתגובה לאשכול זה. שופטי התחרות יהיו: @FreddieNF@גילעד @shukush202 הניקוד ישוכלל על פי הקריטריונים הבאים: 1. מקוריות- 25% 2. השקעה- 25% 3. יופי כללי ודיוק- 25% 4. נוכחות 3 האובייקטים בציור- 25% חוקי התחרות: - כל החוקים הגלובאליים חלים גם כאן. - אין להגיב תגובות שלא קשורות לתחרות. - במקרה של שותפים- רק אחד יכול להשתתף. - אין לערוך את האשכולות לאחר סוף זמן הגשתם. -שימו לב כי אין צורך להירשם לתחרות, אלא רק לצרף את האשכול המוכן בתגובה לאשכול זה. -אין להשתמש בבינה מלאכותית ליצירת התמונה. -חובה להסביר מהם 3 האובייקטים שבציור. פרסים: מקום ראשון: טבעת אודם/ ספיר (לבחירה) + טבעת יהלום + 100 זהב. מקום שני: טבעת יהלום + טבעת מהירות + 100 מטבעות. מקום שלישי: טבעת מהירות + טבעת רנדומלית (לא כולל יהלום, מהירות, אודם, ספיר) + 100K כסף. *הפרסים יכולים להשתנות בהתאם לרמת הפעילות. במידה ותהיה פעילות גבוהה ייתכן ויתווספו מקומות נוספים. *אי ציות לחוקים עלול להביא לסילוק מהתחרות וקנסות. *לכל שאלה ובעייה מוזמנים לפנות לאחד השופטים בפרטי, אין לשאול את השאלות באשכול התחרות בהצלחה לכולם וחג שמח! -
-
4
שודד שורד
המשימה: הישרדות רפסודה. ציוד: 1 רפסודה, 1 תוכי. תוכי מסכן. אין הרבה פרטים, אבל יש סיפור. (שכחת להטביע את הספינה) -
1
סיקור קצר לספר| זהב
סיקרתי כאן פעם ספר פנטזיה שלקח את עוץ לי גוץ לי בתור בסיס, ונשמע שהספרים דומים במידת מה. אישית אני סומך על ההמלצות שלך, אבל אני לא חושב שהאשכול מפורט מספיק לעבור את הפער בין המלצה לסיקור.- 1
-
458
משחק אסוציאציות
אנשים שרצו להצביע זהות ב2019 אבל האמינו שיום הבחירות הוא שבוע הבא כי מתנגדי פייגלין אמרו להם בתור מתיחה- אסוציאציות
- משחק
-
(ו1 נוספות)
רשימת תגיות הנוספות:
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הגרלות
-
הישגים אחרונים